• Trump a cerut sâmbătă desfiinţarea Constituţiei americane.
  • Fostul preşedinte al SUA insiată asupra acuzaţiilor că ar fi pierdut în urma unei fraude alegerile în faţa lui Biden.
  • Anterior, Elon Musk a anunțat pe Twitter că va publica un al doilea set de informații pe această temă, pe care l-a numit ,,The Twitter Archives’‘.

Donald Trump a cerut desfiinţarea Constituţiei americane, insistând din nou asupra acuzaţiilor că ar fi pierdut alegerile din 2020 în urma unei fraude, potrivit CNN.

Trump a transmis mesajul său pe Truth Social în urma publicării pe Twitter a unor emailuri interne ale companiei, care arată cum aceasta a blocat înaintea alegerilor prezidenţiale un articol despre afacerile lui Hunter Biden, fiul lui Biden.

În mesajul postat, fostul preşedinte scrie că Partidul Democrat şi Comitetul Naţional Democrat” s-au folosit de marile platforme de social-media pentru a reuşi o fraudă masivă” la alegerile din 2020.

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

O fraudă masivă de asemenea tip şi magnitudine permite să se pună capăt tuturor regulilor, normelor şi articolelor, inclusiv a celor din Constituţie  , a apreciat Trump.

Casa Albă a reacţionat: „Nu poţi iubi America doar atunci când câştigi”

Nu poţi iubi America doar atunci când câştigi. Constituţia SUA este un document sacrosanct, care a garantat timp de peste 200 de ani ca libertatea şi domnia legii să se menţină în marea noastră ţară” , a declarat un purtător de cuvânt al lui Biden.

Anterior, noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a anunțat pe rețeaua sa de socializare că va publica un al doilea set de informații pe această temă, pe care l-a numit ,,The Twitter Archives’‘.

Musk a distribuit anterior o serie de mesaje ale jurnalistului Matt Taibbi, în care este detaliat, citând documente interne ale Twitter, modul cum această platformă a acţionat pentru a limita cât mai mult distribuirea unui articol din New York Post despre afacerile lui Hunter Biden, când tatăl acestuia era în campanie electorală înaintea alegerilor.

Taibbi dezvăluie astfel cum angajaţi ai reţelei de socializare, care primea atunci donaţii substanţiale din partea Partidului Democrat, au diminuat distribuirea acelui articol şi au eliminat link-urile ce trimiteau la acesta, inclusiv în mesajele directe, invocând politica referitoare la materialele piratate.