Trump dă lovitura pe TikTok, în primele 24 de ore. Câți fani a adunat

Donald Trump și-a făcut cont pe TikTok, platforma socială deținută de gigantul tech chinez ByteDance și pe care a încercat să o interzică atunci când era la Casa Albă. Recent, s-a răzgândit și a spus că dacă ar fi blocată în SUA i-ar întrista pe copii, care ar „înnebuni” fără TikTok. Conform Reuters, Trump a postat deja un videoclip pe contul său de TikTok sâmbătă seara.

Videoclipul îl arată pe Trump salutând fanii la un eveniment sportiv din Newark, New Jersey. Contul, numit „Președintele Donald J. Trump”, cu adresa @realdonaldtrump, a strâns rapid peste 450.000 de urmăritori. ByteDance contestă în instanțe o lege americană care a intrat în vigoare în aprilie și care îi impune să vândă TikTok până în ianuarie, anul viitor, sau platforma va fi interzisă în SUA.

La şapte ore după ce a fost postat online, videoclipul fusese deja vizionat de aproape patru milioane de ori. Contul său @realDonaldTrump are acum peste 1.2 milioane de urmăritori. Adică de două ori mai mulţi decât pagina TikTok a rivalului său Joe Biden, actualul preşedinte al Statelor Unite.

„Este o onoare pentru mine”, a spus Trump după ce a fost prezentat ca intrând în TikTok de către președintele UFC, Dana White, videoclipul arătându-l apoi în mulțime la evenimentul din Newark.

Exit mobile version