• Donald Trump a anunțat oficial că ia în calcul candidatura la alegerile din 2024.
  • Trump l-a atacat pe Biden în stilul său caracteristic.
  • Discursul lui Trump a creat deja diviziuni în cadrul Partidului Republican.

Donald Trump e gata să revină în politică după înfrângerea suferită în fața lui Biden. I-a anunțat pe republicani că nu își face alt partid și e gata să candideze din nou în 2024. Trump și-a atacat deja rivalul, spune că administrația lui Biden este deja o catastrofă.

Donald Trump, fost președinte SUA: „Nu înființăm noi partide. Ei v-au tot spus „va începe un partid nou”. Avem Partidul Republican, se va uni și va fi mai puternic ca niciodată. Nu încep un nou partid. Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună din istoria modernă a oricărui președinte. E adevărat. Deja administrația Biden a dovedit că e anti-locuri de muncă, anti-familie, anti-frontiere, anti-energie, anti-femei și anti-știință.”

Interzis pe mai toate rețelele de socializare pentru instigarea revoltei de la Capitoliu, Trump cere pedepsirea marilor companii de tehnologie, spune că deciziile lor pot duce la tiranie.

Donald Trump, fost președinte SUA: „Dacă republicanii pot fi cenzurați pentru că spun adevărul și arată corupția nu vom mai avea democrație, doar tiranie de aripă stângă. Acum nu există nicio dezbatere pentru că refuză să permită taberei noastre să vorbească sau să fie auzite. Nu vor dezbatere.”


Între timp, planeta e cu ochii pe Biden. Administrația sa a dezvăluit că moartea jurnalistului Khashoggi a fost comandată de prințul moștenitor al Arabiei Saudite. Americanii nu vor aplica sancțiuni împotriva aliatului lor politic. Doar anumiți oficiali saudiți vor fi pedepsiți.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI