• Un articol semnat de New York Times spune că Trump ar vrea ca fața lui să apară pe Muntele Rushmore.
  • Trump afirmă că această informație este un „fake news”, dar i se pare „o idee bună”.
  • Trump i-ar fi spus guvernatoarei din Dakota de Sud, la scurt timp după ce a devenit președinte, că acesta ar fi visul său.

Președintele Americii, Donald Trump, a negat afirmația făcută de New York Times, cum că și-ar dori să aibă chipul sculptat pe Muntele Rushmore, relatează Forbes.

Totuși, Trump a spus și că „ar fi o idee bună”.

Președintele Americii, cunoscut pentru tendința de a răspândi fake news-uri pe Twitter, acuză că informația despre dorința sa de a avea chipul pe Muntele Rushmore este chiar un „fake news”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Luni, Trump a scris pe Twitter că „Nu am sugerat asta niciodată, totuși, bazându-mă pe toate lucrurile pe care le-am făcut în trei ani și jumătate pentru americani, poate mai mult decât orice președinte, mi se pare o idee bună”.

Articolul scris de New York Times nu este prima dovadă că Trump ar fi interesat ca fața sa să apară pe Muntele Rushmore.

La scurt timp după ce a devenit președinte și a depus jurământul, Trump i-ar fi spus lui Kristi Noem, guvernatoarea Dakotei de Sud, că este visul lui să aibă fața pusă pe Muntele Rushmore: „Știai că este visul meu să am fața pe Muntele Rushmore?”.