Trump folosește mitingul-cheie din Pennsylvania pentru a lansa insulte la adresa femeilor. Candidatul o numește pe Harris o „persoană proastă”

Donald Trump s-a folosit de timpul petrecut la mitingul din Pennsylvania, un stat-cheie, pentru a o numi miercuri seara pe vicepreședinta Kamala Harris „o persoană proastă”, pe Whoopi Goldberg „dementă” și pentru a-și bate joc de senatorul Elizabeth Warren, scrie The Independent.

Într-un discurs dezlănțuit, Trump s-a plâns de Harris, numind-o că „nu este inteligentă” și susținând că Președintele Joe Biden arată „mai inteligent” decât ea. De asemenea, el a petrecut ceva timp atacând critici precum Goldberg și Warren.

Fostul Președinte a afirmat că toate comentariile sale despre femei nu influențează părerea alegătorilor despre el, afirmând: „Cred că [femeile] mă plac oricum. Cred că sunt numai prostii. Ele inventează”.

Ca de obicei, fostul Președinte a lansat informații false la mitingul său din Reading, spunându-le susținătorilor că ar putea opri conflictele dintre Rusia și Ucraina și dintre Israel și Gaza deoarece liderii mondiali „se tem” de el.

Mitingul lui Trump are loc în ultimele săptămâni de campanie înainte de ziua alegerilor. Trump are programate mai multe mitinguri, inclusiv unul în inima Manhattanului, un oraș cu o populație profund albastră.

Walz și-a petrecut miercuri seară mitingul într-un alt stat-cheie, Arizona.

Exit mobile version