• Donald Trump a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce tot internetul s-a întrebat „și-a luat pantalonii cu fața în spate?”
  • Donald Trump: „Pur și simplu o înșelătorie. Nu-mi place, deoarece concurează împotriva dolarului SUA
  • În trecut, Trump a fost mereu împotriva criptomonedelor și a ceea ce reprezintă acestea

Donald Trump a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce tot internetul s-a întrebat „și-a luat pantalonii cu fața în spate?”.

În timpul unui interviu pentru Fox, fostul președinte american a vrut să iasă din nou în evidență. De data aceasta nu cu ținuta vestimentară, ci cu vorbele. Întrebat despre părerea lui despre Bitcoin și criptomonede în general, Trump a spus că vede acest segment ca o mare „înșelătorie”. Mai mult de atât, el spune că vrea ca dolarul să devină moneda lumii, iar criptomonedele reprezintă concurența.

Donald Trump: „Pur și simplu o înșelătorie. Nu-mi place, deoarece concurează împotriva dolarului SUA și vreau ca dolarul să fie moneda lumii.”

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Anterior, el a fost întrebat dacă investește în acțiuni în acest moment. Răspunsul președintelui american a fost unul surprinzător. El a relatat faptul că în acest moment nu investește în acest tip de activ, deși în trecut a făcut-o. Motivul dat de Donald Trump este acela că NYSE (New York Stock Exchange) este deja la un nivel foarte ridicat.

În trecut, Trump a fost mereu împotriva criptomonedelor, în general, și a ceea ce reprezintă acestea. Acum avem și cauza acestui fapt: fostul președinte american vrea ca dolarul să devină moneda universală a lumii. Aproximativ 60% din comerțul internațional se face în dolari americani, în timp ce doar 20% în euro.