• Donald Trump a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce tot internetul s-a întrebat „și-a luat pantalonii cu fața în spate?”
  • Donald Trump: „Pur și simplu o înșelătorie. Nu-mi place, deoarece concurează împotriva dolarului SUA
  • În trecut, Trump a fost mereu împotriva criptomonedelor și a ceea ce reprezintă acestea

Donald Trump a apărut din nou în lumina reflectoarelor, după ce tot internetul s-a întrebat „și-a luat pantalonii cu fața în spate?”.

În timpul unui interviu pentru Fox, fostul președinte american a vrut să iasă din nou în evidență. De data aceasta nu cu ținuta vestimentară, ci cu vorbele. Întrebat despre părerea lui despre Bitcoin și criptomonede în general, Trump a spus că vede acest segment ca o mare „înșelătorie”. Mai mult de atât, el spune că vrea ca dolarul să devină moneda lumii, iar criptomonedele reprezintă concurența.

Donald Trump: „Pur și simplu o înșelătorie. Nu-mi place, deoarece concurează împotriva dolarului SUA și vreau ca dolarul să fie moneda lumii.”

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Anterior, el a fost întrebat dacă investește în acțiuni în acest moment. Răspunsul președintelui american a fost unul surprinzător. El a relatat faptul că în acest moment nu investește în acest tip de activ, deși în trecut a făcut-o. Motivul dat de Donald Trump este acela că NYSE (New York Stock Exchange) este deja la un nivel foarte ridicat.

În trecut, Trump a fost mereu împotriva criptomonedelor, în general, și a ceea ce reprezintă acestea. Acum avem și cauza acestui fapt: fostul președinte american vrea ca dolarul să devină moneda universală a lumii. Aproximativ 60% din comerțul internațional se face în dolari americani, în timp ce doar 20% în euro.