Trump le-a transmis un mesaj susținătorilor la cel mai recent miting: „Dacă vom câștiga Pennsylvania, vom câștiga totul”

Fostul președinte Donald Trump s-a întors luni în Pennsylvania pentru un alt miting de campanie, a treia sa oprire în regiune în mai puțin de o lună. Mitingul, desfășurat la Indiana County’s Kovalchick Center, lângă campusul IUP, a fost programat să înceapă la ora 19:00, însă Trump nu a urcat pe scenă până la aproximativ 19:45, scrie The Guardian.

În timpul discursului său de aproape o oră și 40 de minute, Trump și-a expus din nou planul pentru un al doilea mandat și problemele-cheie pe care le va rezolva și aborda. Aceste probleme includ economia/inflația, imigrația ilegală, războaiele externe și avortul.

Fostul președinte a subliniat, de asemenea, importanța deplasării tuturor locuitorilor Pennsylvaniei la urne în ziua alegerilor.

„Dacă vom câștiga Pennsylvania, vom câștiga totul, este foarte simplu”, a spus Trump mulțimii.

Acesta a fost al doilea miting de campanie pe care fostul președinte l-a organizat în zona noastră în ultimele câteva săptămâni, Trump efectuând o vizită la 1st Summit Arena din Johnstown la sfârșitul lunii trecute.

Trump a continuat să facă remarci anti-imigranți

„Dacă Kamala Harris câștigă aceste alegeri, ea va inunda orașele și localitățile din Pennsylvania cu migranți ilegali din întreaga lume, iar Pennsylvania nu va mai fi niciodată la fel, voi nu veți mai fi niciodată la fel”, a spus el.

„Când voi fi președinte, toate zborurile migranților către Pennsylvania se vor opri imediat”, a spus Trump.

El a afirmat apoi că Kamala Harris nu a lucrat niciodată la McDonald’s, un detaliu din CV-ul său pe care îl folosește pentru a câștiga un bloc puternic de alegători din clasa muncitoare.

„Ea nu a lucrat niciodată acolo, iar acești reporteri de știri false nu vor raporta niciodată acest lucru”, a spus el.

Trump promite reduceri de taxe dacă va câștiga în noiembrie

Donald Trump spune că promite reduceri de taxe, atacând-o pe Kamala Harris pentru planurile sale de a crește rata impozitului pe profit.

„Kamala Harris este regina impozitelor și vine după banii voștri”, a spus el. „Vine după pensiile voastre și după economiile voastre, dacă nu o învingeți în noiembrie”.

Exit mobile version