• Trump îi cere lui Biden să se testeze pentru droguri înainte de dezbaterile pe care le-au programat în iunie.
  • Dezbaterile viitoare vor fi diferite de cele din campaniile anterioare, deoarece nu vor avea loc în fața unui public din studio.
  • Prima va avea loc pe 27 iunie, la CNN și cea de-a doua, pe 10 septembrie, chiar aproape de alegeri.

Trump lovește din nou. Îi cere lui Biden să se testeze pentru droguri înainte de dezbaterile pe care le-au programat în iunie, respectiv în septembrie.

Dezbaterile viitoare vor fi diferite de cele din campaniile anterioare, deoarece nu vor avea loc în fața unui public din studio. Mai mult, candidatului care nu ar trebui să vorbească în acel moment i se va tăia microfonul. Președintele Biden și fostul președinte Donald Trump au fost de acord să organizeze dezbateri în iunie și septembrie, găzduite de CNN și, respectiv, ABC, ocolind comisia care a supervizat de obicei aceste evenimente și programându-le mai devreme decât la alegerile generale din trecut.

Prima va avea loc pe 27 iunie, la CNN și cea de-a doua, pe 10 septembrie, chiar aproape de alegeri. Și legat de cererea neobișnuită a lui Trump, el a sugerat că Biden ar fi consumat droguri când a ținut discursul despre Starea Uniunii în martie. De aici și condiția pusă lui Biden pentru dezbateri.

Recomandări

NU SCAPI DE CANICULĂ
PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
DAMON ȘI AFFLECK, ÎNTR-UN NOU FILM
POPOVICI IA AURUL!
CINE NE APARĂ?
FETELE SUNT MAI CREATIVE DECÂT BĂIEȚII

Citește și