Trump nu se dă bătut: Și-a deschis un birou de fost președinte în Florida pentru a continua politicile din timpul mandatului său

Donald Trump intenționează să semneze peste 100 de grațieri în ultima zi de mandat Profimedia
  • Donald Trump a deschis luni un birou în Florida care se va ocupa de atribuţiile de fost preşedinte şi va căuta să promoveze agenda administraţiei sale.
  • Anunţul a venit în aceeaşi zi în care Camera Reprezentanţilor a transmis Senatului un articol de punere sub acuzare a lui Trump.
  • Trump nu a avut nicio apariţie publică de când a ajuns la reşedinşa sa din Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida.

Donald Trump a deschis luni un birou în Florida care se va ocupa de atribuţiile de fost preşedinte şi va căuta să promoveze agenda administraţiei sale, notează Reuters

„Biroul va fi responsabil de gestionarea corespondenţei preşedintelui Trump, a declaraţiilor publice, a apariţiilor şi a activităţilor oficiale pentru a promova interesele Statelor Unite şi pentru a continua agenda administraţiei Trump prin advocacy, organizare şi activism public,” se arată într-un comunicat.

Anunţul a venit în aceeaşi zi în care Camera Reprezentanţilor a transmis Senatului un articol de punere sub acuzare a lui Trump pentru incitare la insurecţie într-un discurs adresat susţinătorilor înainte de atacul asupra Capitoliului din 6 ianuarie. 

În declaraţia de rămas-bun din ultima sa zi ca preşedinte, Trump le-a spus susşinătorilor săi: ”Ne vom întoarce într-un fel sau altul”. 

Trump nu a avut nicio apariţie publică de când a ajuns la reşedinşa sa din Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida.

Înainte de încheiaerea mandatului, Trump a vorbit cu colaboratorii săi despre formarea unui partid politic numit „Partidul Patriot”, a scris Wall Street Journal.