• Trump spune că procesele nu au fost intentate de echipa sa
  • Avocatul lui Trump: În fiecare stat (cheie, n.red.) avem suficiente voturi ilegale documentate ca să întoarcem rezultatul în acel stat
  • Sidney Powell, un avocat cu experiență, a spus că dovezile ar putea fi făcute publice chiar săptămâna aceasta

Ce e mai bun abia acum urmează – acesta a fost unul dintre sloganurile de campanie ale lui Donald Trump. Dar acum pare că se referă și la demersurile pentru contestarea rezultatului alegerilor.

Trump a scris în această dimineață pe Twitter „Am câștigat aceste alegeri”. Se laudă că nici n-a scos toți așii din mânecă.

Marile noastre cazuri care să arate că alegerile din 2020 nu au fost constituționale și care să arate lucrurile scandaloase care s-au făcut ca să fie schimbat rezultatul vor fi deschise în curând”, a transmis președintele.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Zeci de procese privind frauda la vot sunt deja pe rol, dar Trump a explicat că nu sunt ale echipei sale. Sunt ale oamenilor care au observat abuzuri. Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui este în fruntea eforturilor juridice.

La Fox Business, fostul primar a spus că are dovezile necesare ca să demonstreze că voturile au fost furate.

În fiecare stat (cheie, n.red.) avem suficiente voturi ilegale documentate ca să întoarcem rezultatul în acel stat. Nu numai că au folosit o companie venezueleană să ne numere voturile, ceea ce ar trebui să fie ilegal din start, dar nici nu au permis republicanilor, în locuri cheie, să observe votul prin corespondență”, a spus Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, la Fox News.

Sidney Powell, un avocat cu experiență care s-a alăturat echipei Trump luna aceasta, a spus că dovezile ar putea fi făcute publice chiar săptămâna aceasta. Ca și Giuliani, ea crede că problemele sunt la mașinile electronice de vot.

Mașinile Dominium au fost în 30 de state: Căutăm companiile care au creat programele. Au mai făcut asta și în alte țări de pe glob, este foarte deranjant și sperăm că vom avea, până la finalul săptămânii, dovezi pe care să le arătăm public”, a spus Sidney Poeîwell, membru în echipa de avocați al lui Trump.