Trump participă la mitingul din Michigan cu o întărziere de 3 ore. Participanții așteptau în frig în timp ce fostul președinte înregistra podcastul cu Joe Rogan

Donald Trump a urcat pe scena din Traverse City, Michigan, cu trei ore întârziere, în timp ce pe fundal se auzea muzică dramatică WWE, pentru miting-ul său. Kamala Harris era și ea în campanie în Houston, Texas, împreună cu Beyoncé.

Sute de persoane au așteptat aici pentru discursul său, în ciuda așteptării lungi și a temperaturilor scăzute.

Așteptarea pentru Trump

La intrarea lui Trump a răsunat melodia fostului wrestler WWE The Undertaker, cu care fostul președinte a înregistrat recent un podcast. Acesta s-a plimbat, purtând o pălărie neagră „Make America Great Again”, și s-a uitat la fanii aplaudaci timp de aproximativ șapte minute.

Când primul cântec s-a încheiat, Trump a rămas în picioare în timp ce cântecul său obișnuit, „God Bless The U.S.A.” de Lee Greenwood, cânta în surdina, iar Donald Trump a făcut balansul său caracteristic înainte de a merge la podium pentru a începe să vorbească, la exact trei ore după ora de începere programată 7:30 p.m. ET.

Mulțimea l-a aclamat în timp ce el își cerea scuze pentru întârziere.

Participanții care nu plecaseră s-au îmbrăcat, unii acoperiți cu pături, în timp ce așteptau. Mulțimea părea dezinteresată în timp ce guvernatorul Dakota de Nord, Doug Burgum, și fostul candidat republican la funcția de guvernator, Tudor Dixon, încercau să ocupe timpul pe scenă. Participanților li s-au aruncat pălării, conform ABC News.

Unii dintre cei care au rămas prin preajmă au fost supărați.
Ei bine, am fi preferat să fie punctuali”, a declarat Karen Targanski din Bay City, Michigan, la mai mult de două ore de mers cu mașina. Ea a adăugat că totuși „a meritat așteptarea”.

Podcast-ul cu Joe Rogan de 3 ore

Îmi pare atât de rău, dar am fost legat … M-am gândit că nu vă va deranja atât de mult pentru că încercăm să câștigăm”, a spus el.

Trump a spus că a întârziat pentru că înregistra un podcast de trei ore cu Joe Rogan, pe care l-a numit „cel mai lung interviu pe care l-am făcut în viața mea”.

Mulți susținători au rămas la eveniment într-o seară rece, în nordul statului Michigan, deși mulțimea s-a subțiat în timpul întârzierii prelungite.

Donald Trump, care a făcut o fixație cu privire la mărimea mulțimilor, a remarcat cât de mulți oameni au rămas în frig ore întregi în Michigan pentru a-l asculta, acuzând în același timp că vicepreședintele Kamala Harris plătește pentru publicul de la mitingurile sale.

Campania lui Harris a estimat că 30.000 de persoane au participat la evenimentul ei din Houston împreună cu Beyoncé. Aceștia afirmă că mulțimea mitingului a fost cea mai mare din cursa electorală.

Exit mobile version