• În 1.900 dintre procese, Trump a fost reclamant, din 1.450 a fost pârât
  • Cele mai mediatizate acuzații au vizat agresiunea sexuală
  • Oricând a avut ocazia,Trump a respins acuzațiile

Trump pierde scaunul de președinte, puterea, dar și imunitatea pe care postul i-o oferea în fața justiției. Așa că procesele lui se vor relua. Unele mai vechi, unele investigate în ultimii ani.

Trump e vizat de acuzații de fraudă în afacerile personale. A fost reclamat și pentru defăimare, după ce a negat acuzațiile de agresiune făcute de mai multe femei.

O acuzație care se poate transforma într-un proces pentru Trump este cea de viol. Jean Caroll, o fostă jurnalistă spune că în anii 90 a fost violată de Trump intr-o garderobă din New York. Trump a spus că minte pentru a-și crește vânzările cărții ei de memorii.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Donald Trump: „Au inventat povești. Știi de ce? Faimă sau au vrut să o ajute pe Clinton sau altceva. Hai să nu mai pierdem timpul. Aceste povești sunt fabricate, sunt minciuni.”

Printre altele, Trump ar putea să fie pus sub acuzare și pentru că s-ar fi folosit de funcție în interes personal.

Numele lui Trump a fost implicat în 3500 de procese. A câștigat 451 și a pierdut 38. Restul… îl apasă enorm!

Disputa este și în familie. Mary Trump, nepoata lui, îl acuză că a înșelat-o la împărțirea unei moșteniri și a exclus-o din afacerile familiei.

Mary Trump, nepoata lui Donald Trump: „Procesul este mai puțin despre proprietățile bunicului meu, cât despre un parteneriat.”

Trump este implicat în 3.500 de procese. A câștigat 451 și a pierdut 38.

Mihaela Gîdei, corespondent Aleph News: „Odată ce Donald Trump rămâne fără imunitate, cu siguranță procurorii se vor activa și vor aprofunda cercetările, poate vor formula acuzații mai multe. Mă aștept ca multe dintre acuzații să se transforme în procese odată ce Donald Trump părăsește Casa Albă. A avut declarații rasiste, misogine, are și datorii, nu cred că totul se va opri aici.”