• Trump s-a adresat legislativului din Pennsylvania despre fraudele electorale
  • Trump: Votul a fost măsluit. Nu putem permite asta
  • Trump: Avem toate dovezile. Avem toate mărturiile. Avem totul

Donald Trump a luat contestarea alegerilor prezidențiale în propriile mâini. S-a adresat legislativului din Pennsylvania și a spus de ce este convins că votul a fost fraudat.

Trebuia să vină personal, dar unii oameni din echipa lui juridică au făcut COVID. Așa că s-a adresat prin telefonul lui Rudy Giuliani.

Donald Trump, președintele SUA: „Votul a fost măsluit. Nu putem permite asta. Nu putem permite așa ceva pentru țara noastră. Rezultatul trebuie răsturnat. Mi-ar fi ușor să spun să vedem ce facem peste patru ani. Dar alegerile au fost pierdute de democrați.”

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Insistența președintelui american începe să dea ceva rezultate. Un judecător din Pennsylvania a spus pauză procedurilor pentru certificarea rezultatului. Asta până la o audiere care va avea loc mâine. Un tribunal din Nevada a fost de acord să analizeze dovezi echipei Trump.

Asta deși statul a certificat deja victoria lui Biden acolo. Audierea va avea loc pe 3 decembrie.

Iar în Georgia, curtea federală de apel a fost de acord că analizeze de urgență dovezile unui avocat pro-Trump care vrea să anuleze validarea rezultatului.

Donald Trump, președintele SUA: „Avem toate dovezile. Avem toată mărturiile. Avem totul. Mai avem nevoie doar de un judecător care să le asculte corect.”