Trump s-a adresat legislativului din Pennsylvania legat de fraudele electorale: „Avem toate dovezile. Avem toate mărturiile. Avem totul”

Donald Trump a luat contestarea alegerilor prezidențiale în propriile mâini. S-a adresat legislativului din Pennsylvania și a spus de ce este convins că votul a fost fraudat.

Trebuia să vină personal, dar unii oameni din echipa lui juridică au făcut COVID. Așa că s-a adresat prin telefonul lui Rudy Giuliani.

Donald Trump, președintele SUA: „Votul a fost măsluit. Nu putem permite asta. Nu putem permite așa ceva pentru țara noastră. Rezultatul trebuie răsturnat. Mi-ar fi ușor să spun să vedem ce facem peste patru ani. Dar alegerile au fost pierdute de democrați.”

Insistența președintelui american începe să dea ceva rezultate. Un judecător din Pennsylvania a spus pauză procedurilor pentru certificarea rezultatului. Asta până la o audiere care va avea loc mâine. Un tribunal din Nevada a fost de acord să analizeze dovezi echipei Trump.

Asta deși statul a certificat deja victoria lui Biden acolo. Audierea va avea loc pe 3 decembrie.

Iar în Georgia, curtea federală de apel a fost de acord că analizeze de urgență dovezile unui avocat pro-Trump care vrea să anuleze validarea rezultatului.

Donald Trump, președintele SUA: „Avem toate dovezile. Avem toată mărturiile. Avem totul. Mai avem nevoie doar de un judecător care să le asculte corect.”

Exit mobile version