• Trump s-a lăudat că are informații compromițătoare despre Emmanuel Macron, potrivit Rolling Stone.
  • Publicația a citat surse care au declarat că Trump i-a tachinat pe unii consilieri cu detalii picante despre Macron.
  • În timpul percheziției efectuate la Mar-a-Lago, FBI a găsit un dosar intitulat „informații despre președintele Franței”.

Trump s-a lăudat că are informații compromițătoare despre Emmanuel Macron, potrivit Rolling Stone.

Publicația a citat surse care au declarat că Trump i-a tachinat pe unii consilieri cu detalii picante despre Macron.

În timpul percheziției efectuate la Mar-a-Lago, FBI a găsit un dosar intitulat informații despre președintele Franței”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Fostul președinte Donald Trump și-a petrecut ani de zile lăudându-se la asociații săi că are informații compromițătoare despre președintele francez Emmanuel Macron, potrivit unui reportaj publicat luni de Rolling Stone.

Rolling Stone a vorbit cu două surse anonime care au cunoștință despre acest subiect, care au declarat pentru publicație că Trump a bârfit despre viața amoroasă a lui Macron – atât în timpul cât a fost la Casa Albă, cât și după. Potrivit unor surse, Trump a declarat că a primit presupusele informații scandaloase despre Macron prin intermediul unor „surse de informații” care i-au fost furnizate.

Una dintre sursele Rolling Stone a declarat pentru publicație că Trump nu a elaborat prea mult despre ceea ce știa despre Macron și a spus că acest lucru a făcut greu de spus” dacă Trump mințea”.

Nu este clar dacă Trump a deținut vreodată informații compromițătoare despre Macron. Cu toate acestea, un dosar intitulat informații despre președintele Franței” s-a aflat printre documentele găsite de FBI în timpul raidului efectuat la reședința lui Trump de la Mar-a-Lago la începutul acestei luni.

Jennifer Palmieri, o fostă consilieră a lui Hillary Clinton, a speculat săptămâna trecută că acest dosar ar putea fi compromis” și că informațiile dăunătoare pot fi folosite pentru un șantaj.

Trump și Macron au avut o relație tensionată în timpul președinției celui dintâi.

În timp ce Trump a afirmat în 2017 că are o relație excelentă” cu Macron, aceasta a degenerat rapid după ce Macron a amenințat că îl va exclude pe Trump dintr-o declarație comună de unitate a G7 în 2018.

Macron a încercat să repare legăturile în 2019 și a declarat că îi va trimite lui Trump un nou copac al prieteniei” care să fie plantat la Casa Albă, deși acest lucru nu pare să ajute prea mult.

În decembrie 2019, Trump i-a reproșat lui Macron că a făcut declarații foarte, foarte urâte” în marja unui summit NATO. Fosta consilieră a lui Trump, Stephanie Grisham, a scris, de asemenea, în cartea sa, că Trump l-a numit în privat pe Macron un tip fricos” și a comentat că liderul francez avea toate cele o sută douăzeci de kilograme de furie”.

Un reprezentant al biroului de presă post-prezidențial al lui Trump și reprezentanți ai lui Macron nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Insider.