• Surse republicane spun că Donald Trump ar putea renunța la cursa pentru alegerile prezidenţiale, dacă continuă să scadă în sondaje, scrie Fox News.
  • E prea devremea, însă puteți vedea un astfel de scenariu, spune o sursă din Partidul Republican.
  • Donald Trump a scăzut în sondaje în contextul crizei economice generate de pandemie şi al protestelor izbucnite după moartea afro-americanului George Floyd.

Surse republicane spun că Donald Trump ar putea renunța la cursa pentru alegerile prezidenţiale, dacă continuă să scadă în sondaje, scrie Fox News.
E prea devremea, însă puteți vedea un astfel de scenariu, spune o sursă din Partidul Republican.

Donald Trump a scăzut în sondaje în contextul crizei economice generate de pandemie şi al protestelor izbucnite după moartea afro-americanului George Floyd.

Donald Trump continuă să scadă în sondaje, iar acest lucru îi agită pe unii republicani care pun la îndoială perspectivele de realegere a președintelui american în noiembrie. Unii cred că pentru prima data există posibilitatea ca Trump să renunțe la cursa electorală dacă nu crește în sondaje.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„E prea devreme, dar dacă sondajele continuă să se înrăutățească, puteți vedea un scenariu în care Trump renunță. Are psihicul fragil”, a declarat o sursă republicană care a cerut să rămână anonimă.

„Pentru prima dată surse GOP vorbesc despre posibilitatea ca Donald Trump să renunțe la cursă dacă continuă să scadă în sondaje. În weekend am vorbit cu un eșantion de jucători importanți; unul din ei a descris psihicul lui Trumps ca fiind „fragil”, a relatat pe Twitter jurnalistul Charles Gasparino.

Un sondaj Fox News arată că Joseph Biden este în fața președintelui Donald Trump cu 12 procente, în timp ce altul realizat de New York Times urcă diferența dintre cei doi la 14 procente în defavoarea liderului de la Casa Albă.