• Donald Trump: „Organizația Mondială a Sănătății tocmai mi-a dat dreptate”
  • OMS a spus că oamenii pot merge la vot, dacă se iau câteva măsuri de precauție
  • Donald Trump și OMS se ceartă de la începutul pandemiei

Trump jubilează: Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut că nu prin carantină generală poate fi controlată boala anului, COVID-19.

Trump se bucură că OMS, pe care a atacat-o constant de când a început pandemia, a ajuns la vorbele lui.

Le-a cerut guvernatorilor democrați să redeschidă statele. Iar Organizația Mondială a Sănătății i-a mai ridicat una la fileu lui Donald Trump.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mike Ryan, directorul executiv al OMS, a spus că nu este nevoie să se organizeze alegeri prin corespondență, dacă se iau măsuri de protecție împotriva virusului.

Mike Ryam, director executiv al OMS: „Nu poți să reduci riscul la zero. Dar poți să identifici și să gestionezi riscurile, mai ales acolo unde votul în persoană este varianta pe care țara a ales-o”

Donald Trump a repetat în toată această campania că votul la secție este sigur. Chiar și doctorul Fauci a spus că dacă poți să te duci la magazin, poți să te duci și la vot. În schimb, politicienii democrați au promovat intens votul prin corespondență ca variantă mai sigură pe fondul pandemiei. Dar asta a atras acuzații de fraudă din partea republicanilor și a lui Trump.