• Trump spune pe Twitter că a făcut mai multe pentru comunitatea de culoare decât a făcut Biden în 43 de ani
  • Președintele SUA s-a comparat cu Abraham Lincoln, cel care a abolit sclavia în America
  • Seria postărilor în care Trump folosește cuvinte precum „lege” și „ordine” continuă

Donald Trump a avut o izbucnire – unde altundeva decât pe Twitter, reţeaua de socializare cu care se ceartă, dar pe care scrie în continuare – la adresa celor care îl acuză că pune şi el cărămizi la susţinerea rasismului şi a discriminării.

„Am făcut mai multe pentru comunitatea de culoare în 3 ani şi jumătate decât a făcut Biden (n.r adversarul său electoral) în 43 de ani. De fapt, el a făcut lucruri chiar împotriva acestei comunităţi prin legile pe care le-a susţinut, dar nimeni nu-şi aminteşte. Am făcut mai multe pentru americanii de culoare, de fapt, decât orice alt preşedinte din istorie”, a scris Trump.

Şeful de la Casa Albă a completat totuşi cu menţiunea că e poate „cu excepţia lui Abraham Lincoln”, adică a preşedintelui care a abolit sclavia în urmă cu mai bine de 150 de ani.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

…cu posibila excepţie a unui alt preşedinte republican, marele Abraham Lincoln. Democraţii ştiu asta, la fel şi promotorii fake news, dar refuză să scrie sau să vorbească pentru că sunt corupţi”, a mai scris Trump.