• Donald Trump consideră fructele lucruri periculoase, exprimându-și teama de a nu fi lovit de acestea în timpul discursului său.
  • Trump a descris teama de a fi lovit de roșii ucigașe la discurs în timpul depoziției sale.
  • Potrivit fostului președinte Donald Trump, aruncarea unui fruct asupra cuiva poate fi un act letal – un act care justifică folosirea violenței pentru a zădărnici orice utilizare a produselor ca proiectil.

Se pare că morile de vânt nu sunt singurele obiecte pe care fostul președinte Donald Trump le consideră amenințări potențial letale la adresa vieții umane. Într-o transcriere a unei depoziții pe care a dat-o în cadrul unui proces împotriva protestatarilor care ar fi fost agresați de gărzile sale de securitate private în New York, fostul președinte, care a fost pus sub acuzare de două ori, a fost întrebat despre îndemnul său adresat participanților la un miting de campanie din februarie 2016 din Cedar Rapids, Iowa, de a „bate măr pe oricine ar putea vedea că se pregătește să arunce cu o roșie”.

Presat să spună dacă își amintește că a făcut o astfel de declarație, Donald Trump a răspuns: „Oh, da. A fost foarte periculos”, spunând că el și anturajul său au fost amenințați. Când avocatul în fața căruia a depus mărturie l-a întrebat cu ce a fost amenințat, Trump a spus că „aveau de gând să arunce cu fructe” în el și a subliniat că a fost informat despre o astfel de amenințare.

„Ni s-a spus și am crezut că Serviciile Secrete au fost implicate în asta, de fapt. Sunt lucruri foarte violente, de aceea am fost în alertă pentru asta”, și-a amintit el. Donald Trump i-a spus avocatului că remarca sa în care spunea mulțimii să-i „bată” pe cei care ar fi vrut să lovească cu fructe „a fost spusă oarecum în glumă”. Întrebat dacă a încercat să „stimuleze oamenii să se angajeze în violență”, fostul președinte a răspuns negativ.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

„Am vrut ca oamenii să fie pregătiți pentru că am fost puși în alertă că vor arunca cu fructe și unele fructe sunt mult mai rele și periculoase, cum ar fi roșiile. Dar este foarte periculos”, a spus el. Trump a spus că ar fi plătit taxele legale ale oricărei persoane care ar fi urmat indicațiile sale pentru a opri o iminentă aruncare de roșii, dar a menționat că nu a fost nevoie de o astfel de intervenție.

În continuare, avocatul l-a întrebat dacă se aștepta ca gărzile sale de securitate private să-i bată” pe potențialii aruncători de roșii. Trump a răspuns că preocuparea sa nu se limita la roșii, ci includea și ananasul potențial aruncat și „o mulțime de alte lucruri”. „Da, cred că trebuie să fie agresivi pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Pentru că, dacă se întâmplă asta, poți fi ucis”, a spus el.