• Roger Stone îl îndeamnă pe Trump să-i aresteze pe soții Clinton și pe CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dacă nu câștigă alegerile prezidențiale.
  • Stone este un fost colaborator al lui Trump și prieten apropiat al acestuia.
  • Trump l-a grațiat în luna iulie, după ce fusese condamnat în februarie la 40 de luni de închisoare.

Donald Trump a fost îndemnat de Roger Stone să-i aresteze pe soții Clinton și pe fondatorul Facebook dacă acesta nu va câștiga alegerile prezidențiale, relatează The Guardian.

Roger Stone este un prieten al lui Trump, care a fost condamnat la 40 de luni de închisoare în februarie. Acesta a fost închis în urma unei anchete asupra amestecului Rusiei în campania din 2016.

În luna iulie, Trump l-a grațiat pe Roger Stone, iar Casa Albă a anunțat într-un comunicat că Stone a fost „o victimă a unei farse rusești”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Planurile lui Trump erau clare încă de când Stone a fost condamnat, având în vedere că președintele Americii declara la acea vreme că intenționează să-l grațieze pe fostul său colaborator.

Fostul consilier al lui Trump a declarat în cadrul unei emisiuni online că alegerile preziențiale din 3 noiembrie ar putea fi fraudate prin intermediul votului prin corespondență.

Acesta a mai spus că Trump trebuie să-i aresteze pe soții Clinton și pe Mark Zuckerberg dacă nu câștigă alegerile. De asemenea, Stone îl îndeamnă pe Trump să aresteze „pe oricine ar putea fi implicat în activități ilegale”.