• Donald Trump, preşedintele SUA, a fost primit ca un veritabil star rock la Casa Albă
  • Trump a avut prima apariţie de când a fost externat din spital după testul pozitiv
  • Preşedintele Americii a anunţat că s-a vindecat. Doctorul său a confirmat

Ca un star rock. Aşa şi-a făcut apariţia Donald Trump la Casa Albă. Preşedintele Americii şi-a revenit după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus şi nu a ezitat să le arate susţinătorilor săi că este în formă. 

„În primul rând, mă simt grozav. Nu ştiu voi. Cum vă simţiţi?”, spune Trump din balconul Casei Albe.

Donald Trump nu a ezitat să-l critice pe Joe Biden şi partidul democrat. Preşedintele american susţine că există o întreagă mişcare a comunităţii afro-americane care trece de la democraţi la republicani. Trump a numit-o Black-xit. 

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Donald Trump, președintele SUA: „Este cert că am făcut mai multe pentru comunitatea persoanelor de culoare decât oricare alt preşedinte de la Abraham Lincoln. O spun, nimeni nu poate să mă contrazică. În fiecare zi, tot mai multe persoane de culoare şi latino lasă în spate politicienii de stânga şi ideologiile lor eşuate. Vreau să mulţumesc fundaţiei Black-xit pentru că a organizat acest eveniment.”

Trump nu va sta prea mult timp la Casa Albă. Sean Conley, doctorul său, a anunţat că Trump  nu mai reprezintă un risc de transmitere a virusului după ultimul test efectuat. Astfel, preşedintele SUA va continua campania pe teritoriul ţării. Va pleca spre Florida, pentru ca apoi să meargă în statul natal al lui Joe Biden, Pennsylvania.