• Donald Trump și Joe Biden vor avea microfoanele închise în timpul în care vorbește contracandidatul
  • Decizia a fost luată de comisia care sponsorizează dezbaterea finală de pe 22 noiembrie
  • Dezbaterea din 29 septembrie în care candidații s-au întrerupt și s-au jignit, a dus la această decizie

Președintele Donald Trump și candidatul democrat Joe Biden vor avea microfoanele dezactivate pentru anumite părți din dezbaterea finală de joi, pentru a permite fiecărui candidat să vorbească neîntrerupt, anuță grupul care sponsorizează dezbaterea, potrivit Reuters.

Comisia pentru dezbateri prezidențiale, sponsorul dezbaterii televizate de la Nashville, a declarat că schimbările sunt necesare după prima dezbatere dintre candidați care a avut loc pe 29 septembrie.

„Ne dăm seama, după discuții cu ambele echipe de campanie, că niciuna nu poate fi total mulțumită de măsurile anunțate astăzi”, a declarat comisia într-un comunicat. „Suntem confortabili că aceste acțiuni conduc la echilibru și că sunt în interesul poporului american, pentru care se țin aceste dezbateri.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Organizatorii dezbaterii vor acorda fiecărui candidat două minute de timp neîntrerupt la începutul fiecărui segment al dezbaterii. Fiecare calup va avea câte 15 minute. „Singurul candidat al cărui microfon va fi deschis în aceste perioade de două minute este candidatul care are cuvântul în conformitate cu regulile”, a spus comisia.