Trump și Harris s-au reunit la Comemorarea 9/11 din Manhattan, la scurt timp după dezbaterea prezidențială

Vicepreședintele Kamala Harris și fostul președinte Donald Trump au participat miercuri la Ceremonia de Comemorare a 9/11 în Manhattan, scrie BBC.

Cei doi nu se întâlniseră niciodată înainte de dezbaterea din Philadelphia, dar și-au dat mâna când s-au văzut la ceremonia din New York City.

Harris a apărut alături de președintele Joe Biden, iar Trump a stat lângă coechipierul său, senatorul JD Vance din Ohio.

Americanii care și-au pierdut membri ai familiei pe 11 septembrie 2001 citesc, în aceste momente, numele victimelor.

Ambii candidați prezidențiali din 2024 participă la eveniment în acest an. Camerele au surprins-o pe Kamala Harris apropiindu-se de Donald Trump și, la fel ca la dezbatere, i-a întins mâna.

Participanții stau în picioare pe parcursul evenimentului, în semn de respect. Harris este separată de Trump de două persoane – președintele Joe Biden și fostul primar al New York City, Michael Bloomberg.

De asemenea, la eveniment au fost văzuți Vicepreședintele ales de Trump, JD Vance; democrații Chuck Schumer și Kirsten Gillibrand, care reprezintă New York-ul în Senatul SUA; guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul; și fostul primar al New York City, Rudy Giuliani, un aliat al lui Trump.

Exit mobile version