Trump spune că îl va lăsa pe RFK Jr. să se „dezlănțuie” cu privire la sănătate și alimentație dacă va câștiga alegerile

Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump speaks to the press at Trump Tower in New York City, U.S., September 26, 2024. REUTERS/David Dee Delgado/ File Photo

Trump a declarat duminică că l-ar lăsa pe Robert F. Kennedy Jr. „să se dezlănțuie” în abordarea problemelor legate de alimente, medicamente și sănătate într-o eventuală a doua administrație, scrie The Hill.

„Îl voi lăsa să o ia razna în privința sănătății. Îl voi lăsa să se dezlănțuie în privința alimentelor. Îl voi lăsa să o ia razna cu medicamentele”, le-a spus Trump susținătorilor săi la Madison Square Garden.

„Singurul lucru de care nu cred că îl voi lăsa să se apropie este aurul lichid pe care îl avem sub picioare”, a adăugat el, referindu-se la petrol.

Kennedy a condus o campanie independentă pentru Casa Albă înainte de a renunța în august și de a-l susține pe Trump.

Kennedy, care a condus o inițiativă pentru campania fostului președinte denumită „Make America Healthy Again”, a fost criticat mult timp pentru comentariile sale anti-vaccin. El a vorbit despre proliferarea alimentelor procesate și a aditivilor și a lucrat ca avocat de mediu.

Experții medicali și-au exprimat îngrijorarea cu privire la potențiala influență a lui Kennedy într-o viitoare administrație Trump.

Exit mobile version