• Trump spune că SUA va avea serul în câteva săptămâni, Biden nu crede
  • Bill Gates pariază pe vaccinul creat de Pfizer
  • Vaccinul Moderna ar putea fi gata în noiembrie

După atâtea luni de luptă împotriva coronavirusului, mi se pare că am devenit imuni la cifrele privind noile infectări. Ce ne interesează acum e când vom avea un vaccin.

Bine, rușii îl au deja, e altă discuție, dar eu vreau să ne uităm la americani. Trump a zis că e o chestiune de săptămâni, dar adversarul lui în alegerile pentru Casa Albă nu e deloc convins că așa stau lucrurile.

Joe Biden – candidat la președinția SUA: „Nu am încredere în președinte în privința vaccinurilor. Am încredere în medicul Faucci. Dacă Faucci zice că vaccinul e sigur, atunci îmi fac vaccinul. Ascultați oamenii de știință, nu președintele.“

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Eu am ascultat și ce spune Bill Gates, care pariază pe vaccinul la care lucrează Pfizer.

Bill Gates pune banii pe Pfizer

Singurul vaccin pentru care s-ar putea solicita licența de utilizare în regim de urgență, până la sfârșitul lunii octombrie, ar fi cel produs de Pfizer.

Miliardarul cere că dacă totul merge perfect, serul va fi aprobat, în regim de urgență, cel mai devreme, la finalul lunii viitoare.

O altă companie americană, Moderna, încearcă să găsească serul contra COVID-19, iar CEO-ul ei a vorbit despre noiembrie, ca termen pentru a stabili eficiența vaccinului.

Însă unul dintre experții implicați a vorbit despre riscul ca presiunea politică să grăbească obținerea aprobărilor.