• Donald Trump a spus că lui George Washington i-ar fi „foarte greu” să îl bată dacă s-ar „întoarce din morţi” şi ar candida împotriva lui.
  • Fostul preşedinte SUA a mai spus că Washington l-ar alege pe Abraham Lincoln să îi fie vice-preşedinte.
  • Trump a declarat că pandemia i-a afectat şansele de a fi reales preşedinte, însă susţine în continuare că alegerile au fost fraudate.

Donald Trump a afirmat într-un interviu că i-ar învinge pe George Washington şi Abraham Lincoln la alegerile prezidenţiale, relatează Forbes.

„Cred că ar fi greu dacă Georghe Washington s-ar întoarce din morţi şi l-ar alege pe Abraham Lincoln ca vice-preşedinte. Cred că le-ar fi foarte greu să mă învingă”, a spus Trump.

Nu este prima dată când Trump se compară cu marii preşedinţi din istoria Statelor Unite. El a mai spus că a fost mult mai popular în cadrul partidului Republican decât Lincoln, iar în aprilie a declarat că faţa lui ar fi fost pe Muntele Rushmore dacă era democrat. Totodată, Trump a spus că a fost tratat „mai rău” decât Lincoln şi că a făcut „mai multe pentru americanii de culoare” decât toţi foştii preşedinţi SUA, mai puţin cu excepţia lui Lincoln.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Trump a fost numit pe locul 41 din cei 44 şefi de stat americani, într-un studiu recent. Lincoln a ieşit pe locul 1, iar Washington pe al doilea.