Trump susţine că ar câştiga alegerile dacă ar candida împotriva lui George Washington şi Abraham Lincoln

Donald Trump Sursa foto: Profimedia
  • Donald Trump a spus că lui George Washington i-ar fi „foarte greu” să îl bată dacă s-ar „întoarce din morţi” şi ar candida împotriva lui.
  • Fostul preşedinte SUA a mai spus că Washington l-ar alege pe Abraham Lincoln să îi fie vice-preşedinte.
  • Trump a declarat că pandemia i-a afectat şansele de a fi reales preşedinte, însă susţine în continuare că alegerile au fost fraudate.

Donald Trump a afirmat într-un interviu că i-ar învinge pe George Washington şi Abraham Lincoln la alegerile prezidenţiale, relatează Forbes.

„Cred că ar fi greu dacă Georghe Washington s-ar întoarce din morţi şi l-ar alege pe Abraham Lincoln ca vice-preşedinte. Cred că le-ar fi foarte greu să mă învingă”, a spus Trump.

Nu este prima dată când Trump se compară cu marii preşedinţi din istoria Statelor Unite. El a mai spus că a fost mult mai popular în cadrul partidului Republican decât Lincoln, iar în aprilie a declarat că faţa lui ar fi fost pe Muntele Rushmore dacă era democrat. Totodată, Trump a spus că a fost tratat „mai rău” decât Lincoln şi că a făcut „mai multe pentru americanii de culoare” decât toţi foştii preşedinţi SUA, mai puţin cu excepţia lui Lincoln.

Trump a fost numit pe locul 41 din cei 44 şefi de stat americani, într-un studiu recent. Lincoln a ieşit pe locul 1, iar Washington pe al doilea.