Trump ține un miting în Madison Square Garden, New York: „Kamala, ești concediată, ieși de aici! Vom avea cea mai mare victorie din istorie pe 5 noiembrie”

Trump ține un miting în New York, în Madison Square Garden:

„Vă mulțumesc tuturor. Îi mulțumesc în special Fostei Prime Doamne, sperăm că va fi din nou Prima Doamnă. Salut cu drag un loc foarte special – New York – și arena asta incredibilă, Madison Square Garden. Vreau să încep printr-o întrebare simplă. Vă e mai bine ca acum 4 ani?

Sunt aici cu un mesaj de speranță pentru toți americanii. Voi opri inflația, voi opri infractorii care vin ilegal în țară și vom readuce visul american. Țara noastră va fi mai bogată, mai puternică, mai fericită ca oricând.

Aceste alegeri sunt o decizie între încă 4 ani de incompetență sau de succes. Vom avea cea mai puternică economie, cele mai sigure granițe, cele mai bune tehnologii. Va fi noua epocă de aur a Americii și se va întâmpla rapid. Toate problemele noastre pot fi rezolvate, dar acum, decizia e în mâinile voastre. La alegeri, spuneți-i Kamalei, spuneți-i lui Biden că au făcut o treabă îngrozitoare.

Kamala, ești concediată, ieși de aici! Avem 9 zile să o învingem pe Kamala și să recâștigăm Casa Albă și să facem „America Great Again”.

În mai puțin de 4 ani, Kamala a distrus inflația și clasa de mijloc. Dacă mai câștigă 4 ani, economia noastră nu-și va mai reveni niciodată. Eu voi construi cea mai bună economie din istoria lumii, pe care am avut-o și în ultimul mandat. Vom opri inflația și, foarte simplu, vom face America accesibilă ca preț din nou. Cu această ocazie, anunț o nouă politică pentru familii. N-o să-mi cer niciodată scuze în fața Chinei că protejez țara, n-o să-mi cer scuze că susțin dreptul copiilor la viață. N-o să-mi cer scuze că voi curăța țara de imigranții ilegali, infractori de peste tot în lume, aduși de Kamala în SUA. Restaurarea țării noastre va începe când voi prelua mandatul, invazia imigranților se va încheia pe loc.

Statele Unite sunt acum o țară ocupată, dar în curând, pe 5 noiembrie, va fi ziua eliberării.

În ziua 1 când voi prelua mandatul voi lansa cel mai mare program de deportare în masă, voi elibera fiecare oraș care a fost ocupat și îi vom da dracu’ afară din țară pe toți acești infractori însetați de sânge.

Cu Kamala Harris la conducere, țara asta este un sanctuar pentru extratereștrii imigranți. E o incompetentă, nu trebuie decât să te uiți la interviurile ei. Kamala nu poate răspunde la întrebări, nimeni n-o respectă, nimeni nu o ia în serios, toată lumea știe că are un IQ mic.

Nu e mișto să ai un președinte care n-are nevoie de prompter? Eu nu l-am folosit de mult. Sigur e mișto.

Kamala ne va duce în WW3, suntem foarte aproape de WW3. Avem nevoie de un președinte respectat de ei. Iranul mă respecta, Rusia mă respecta. Israelul n-ar fi trecut niciodată prin 7 octombrie cu mine la conducere.

Kamala ne va duce în WW3 pentru că e incompetenta, toți fiii și fiicele voastre vor primi notificari cu înrolări în armată să lupte pe front.

Sunt singurul președinte în 84 de ani care n-a început un război.

Am citit un raport zilele trecute, că dacă intrăm în război cu China, nu vom câștiga. Și m-am gandit, presupunând ca e adevarat, CE PROSTIE SĂ PUBLICI AȘA RAPORT! Și nu e adevărat – o să facem praf China. M-am înțeles bine cu Putin, Ucraina era pofta inimii lui, dar i-am zis „Nu te duci acolo”.

M-am înțeles bine cu toți inamicii noștri. Dacă câștig, America va fi respectată din nou. Pentru lideri, Kamala e zero, e o vasală. Kamala nu ne-a zis niciodată că creierul lui Biden nu funcționează bine.

Vom învinge inamicii din interior care au distrus țara. Vom avea cea mai mare victorie din istorie pe 5 noiembrie. Conducem în toate swing states. Se întamplă ceva foarte bun. Dar hai să ne imaginam că suntem în urmă cu un procent, și ieșiți la vot cu asta în minte. Conducem în swing states și nici n-ați votat toți încă, dar ați promis că o veți face! Se întâmplă ceva foarte bun, și știți ce anume? Oamenii vor să-și ia țara înapoi.

Kamala Harris e o Pocahontas marxistă radicală, o lunatică care a distrus San Francisco, California, dar nu va avea șansa să ne distrugă țara.

Fie că sunteți republicani, democrați, conservatori, liberali, independenți, vă invit să vă alăturați celei mai mărețe mișcări politice a țării. Aceste alegeri vor fi cel mai mare eveniment politic din istoria țării noastre.

Lunaticii ăștia democrați au făcut o armă din sistemul de justiție. Mă vânează. Tatăl meu se uită din cer la mine și se întreabă cum dracu s-a întâmplat asta.

Cu mine la conducere, vă promit că nu veți avea război și în niciun caz nu veți avea WW3.

Evreii, musulmanii, mormonii, toată lumea, se alătură nouă în proporții mai mari decât s-a văzut vreodată. Partidul Republican devine tot mai puternic. Vom salva America. Vom cumpăra american, vom produce american. Voi opri haosul din Orientul Mijlociu, voi opri războiul din Ucraina, voi opri inflația, voi moderniza armata în totalitat. Vom construi un mare sistem de apărare, un Dome deasupra țării noastre, și o mare parte va fi produs aici, în New York. Vom învăța copiii să-și iubească țara si sa respecte steagul american. Propun o lege – dacă arzi steagul american, faci un an de închisoare! Vom scoate nebunia transgender din școli. Nu vom fi cuceriți, nu vom fi ocupați, vom fi liberi, toată lumea o va duce bine, toată lumea va trăi visul american. Dar ca să se întâmple asta, trebuie să o oprim pe Kamala și programul ei marxist, ieșiti la vot! În ultimii 4 ani, ne-am confrutat cu cele mai sinistre și corupte forțe.

Ar fi o onoare să câștigam votul tău, New York! Vom readuce New York la viață.

9 zile de acum incolo, patrioții ca voi vor salva tara. Cu ajutorul vostru, de acum și până în ziua alegerilor, vom lua înapoi națiunea pe care o iubim, vom restaura America.

Suntem toți o familie, o națiune glorioasă, nu ne vom da bătuți. Vom lupta și vom câștiga.

5 noiembrie va fi cea mai importantă zi din istoria țării noastre. Vom face America bogată, sănătoasă, puternică, mândră, măreață din nou. Mulțumesc, New York, Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Elon Musk, prezent la miting

Miliardarul Elon Musk s-a alăturat mitingului lui Trump din New York și a vorbit despre taxele care îngreunează viețile americanilor, promițând o reformă odată ce Trump va fi ales.

„Ieșiți la vot, votați devreme, votați acum”, i-a îndemnat Musk pe americani.

Exit mobile version