Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos, că Statele Unite au devenit mai prospere în timpul mandatului său, citând în acest sens acordurile comerciale semnate recent cu Canada, Mexic și China, relatează The Guardian.

Liderul SUA afirmă că aceste acorduri sunt un model pentru secolul 21. „Relația noastră cu China probabil nu a fost niciodată mai bună”, susține Trump.

De asemenea, Trump a afirmat că „visul american s-a întors, mai mare și mai bun decât înainte”, citând în acest sens date care arată o creștere puternică a salariilor mici.

Trump a lansat un atac voalat la adresa Gretei Thunberg și a altor activiști pentru mediu

Donald Trump a lansat la Forumul Economic Mondial de la Davos, un atac voalat la adresa Gretei Thunberg și a altor activiști pentru mediu, afirmând că lumea trebuie „să respingă profeții pereni ai apocalipsei”, relatează site-ul The Guardian.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Trebuie să respingem profeții pereni ai apocalipsei. Acesta nu este un moment pentru pesimism. Este un moment pentru optimism”, a declarat Trump.

Liderul de la Washington a mai afirmat că „vrea cea mai curată apă și cel mai curat aer”, adăugând că SUA se vor alătura inițiativei de plantare a unui trilion de copaci. Trump nu a menționat nimic despre problemele cauzate de schimbările climatice.