Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos, că Statele Unite au devenit mai prospere în timpul mandatului său, citând în acest sens acordurile comerciale semnate recent cu Canada, Mexic și China, relatează The Guardian.

Liderul SUA afirmă că aceste acorduri sunt un model pentru secolul 21. „Relația noastră cu China probabil nu a fost niciodată mai bună”, susține Trump.

De asemenea, Trump a afirmat că „visul american s-a întors, mai mare și mai bun decât înainte”, citând în acest sens date care arată o creștere puternică a salariilor mici.

Trump a lansat un atac voalat la adresa Gretei Thunberg și a altor activiști pentru mediu

Donald Trump a lansat la Forumul Economic Mondial de la Davos, un atac voalat la adresa Gretei Thunberg și a altor activiști pentru mediu, afirmând că lumea trebuie „să respingă profeții pereni ai apocalipsei”, relatează site-ul The Guardian.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

„Trebuie să respingem profeții pereni ai apocalipsei. Acesta nu este un moment pentru pesimism. Este un moment pentru optimism”, a declarat Trump.

Liderul de la Washington a mai afirmat că „vrea cea mai curată apă și cel mai curat aer”, adăugând că SUA se vor alătura inițiativei de plantare a unui trilion de copaci. Trump nu a menționat nimic despre problemele cauzate de schimbările climatice.