• Donald Trump cere Congresului să dea mai mulți bani pentru americani
  • Congresul a agreat un plan de stimulare a economiei, în valore de 900 miliarde $
  • Americanii ar urma să primească 600$ cash, dar Trump vrea 2.000$ de persoană

Donald Trump s-a lăudat mereu că luptă pentru americanul de rând. El vrea să arate asta chiar și în ultima lună de mandat.

Președintele se pregătește să se ia la trântă cu Congresul din cauza banilor pentru stimularea economiei afectate de pandemie. Republicanii și democrații din Congres s-au înțeles pe un pachet uriaș, de 900 de miliarde de dolari.

Dar Trump amenință că nu-l ratifică, deoarece americanii obișnuiți și antreprenorii din HORECA primesc prea puțini bani.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Donald Trump, președintele SUA: „Cer Congresului să schimbe proiectul și să crească suma ridicol de mică de 600$ la 2000$ sau 4000$ pentru un cuplu. Cer Congresului să renunțe imediat la lucrurile inutile din proiect și să-mi trimită un proiect potrivit.”

Trump amenință că îl lasă pe Biden să semneze proiectul care ajută economia americană. Mesajul este mai mult pentru republicanii din Congres, pentru care alegerile nu s-au terminat.

În ianuarie, statul Georgia votează doi senatori. Republicanii vor neapărat să păstreze fotoliile, ca să rămână în controlul Senatului și să-i blocheze planurile lui Biden. Democrații vor să le câștige ca să-și pună în aplicare agenda de reforme.