ISU Tulcea a anunţat joi că trupurile neînsufleţite al celor două fete căutate de luni în Dunăre au fost găsite.

Actualizare 14:00. Autorităţile din Tulcea au anunţat că a fost descoperit și cadavrul celei de-a doua fete dispărute.

„În jurul orei 13.00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeaşi zonă ca al surorii ei, fiind recuperat şi adus la mal”, a transmis ISU Tulcea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Știrea inițială

„Trupul neînsufleţit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat şi adus la mal”, a anunţat ISU Tulcea.

Conform pompierilor, joi dimineaţă, prin apel la 112 s-a anunţat prezenţa unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal şi aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariţiei.

Căutările continuă pentru găsirea celeilalte fete dispărute. La acţiune participă 7 subofiţeri, dintre care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD de la ISU Tulcea şi doi scafandri de la ISU Constanţa.

Cele două surori, de 11 şi 12 ani, au fost date dispărute în Dunăre, în preajma localităţii tulcene Isaccea.

Potrivit ISU Tulcea, apelul de urgenţă la 112 a fost înregistrat luni, la ora 16.10. Se pare că una dintre fete ar fi căzut în Dunăre, iar sora sa ar fi sărit în apă ca să o ajute.