• Raluca Turcan a mai spus că manipularea este calificabilă drept un act criminal
  • Raluca Turcan: Intenția noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului
  • Medicii ATI au anunțat că vor demisiona în bloc dacă li se taie salariile

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că evaluarea sistemului public de salarizare pe care o realizează la Ministerul Muncii nu a luat nicio secundă în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate.

Turcan a mai spus că manipularea este calificabilă drept un act criminal.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a explicat pe Facebook că noua lege va aduce echitate în sistem.

Recomandări

DEIF, ȚINȚA UNUI ATAC ÎN GAZA
JO24 DAU PESTE CAP ZIUA NAȚIONALĂ A FRANȚEI
DUA LIPA ÎȘI VINDE BILETELE ÎN 5 MINUTE
CUM AFECTEAZĂ CANICULA ECONOMIA?
RUSIA RĂMÂNE FĂRĂ MILITARI
NETANYAHU ÎNTÂRZIE ACORDUL DE PACE

„Intenția noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii de bază foarte mici și fără sporurile pe care le au ceilalți angajați din același domeniu de activitate”, a spus Raluca Turcan.

Ministrul Muncii i-a atacat pe politicienii care răspândesc informații false susținând că în actualul context aceste demersuri pot fi comparate cu actele criminale.

Este iresponsabilă tentativa anumitor politicieni de a manipula personalul-cheie din sănătate cu false știri precum cea despre scăderea salariilor. Personalul medical, cel din ATI mai ales, are o responsabilitate uriașă în vreme de pandemie. Orice manipulare făcută cu scopul de a-l demotiva, venită din partea unor politicieni care nu au făcut altceva decât să distrugă și nu să construiască, este calificabilă drept un act criminal”, a precizat Turcan