• Un monolit metalic misterios a fost descoperit în urmă cu patru zile în deșertul Red Rock, din Utah.
  • Obiectul a fost sesizat de o echipă care zbura cu elicopterul deasupra regiunii.
  • Datele privind locația nu au fost împărtășite de autorități, dar turiștii au reușit să-i dea de urmă.

O echipă a Departamentului de Siguranță Publică din Utah a observat, în timpul unui zbor cu elicopterul, un monolit misterios din metal, de aproximativ 3 metri. Rapid, descoperirea a devenit virală în întreaga lume, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o „lucrare” extraterestră. Alții au ajuns la concluzia că monolitul a fost plasat de vreun „artist amator de filme SF”.

Locația unde a fost desoperit obiectul a rămas, la rându-i, un mister. Astfel, mulți americani au demarat un concurs de a găsit locul cu pricina, undeva în deșertul Red Rock, din Utah. La două zile după marea descoperire, coordonatele au fost publicate, pe platforma Reddit.

A fost urmărit traseul elicopterului

Printre curioșii și dornicii de aventură care au plecat în căutare s-a numărat și David Surber, un fost ofițer de infanterie din Armata SUA, notează The Guardian. Bărbatul a condus vreme de șase ore în noapte, a găsit locația respectivă. „Indiferent cine l-a construit sau de unde a venit, a fost o evadare pozitivă din lumea de astăzi”, a reacționat acesta.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Tim Slane, cel care a împărtășit coordonatele pe Reddit, a spus că le-a depistat urmărind traseul de zbor al elicopterului.