• Un monolit metalic misterios a fost descoperit în urmă cu patru zile în deșertul Red Rock, din Utah.
  • Obiectul a fost sesizat de o echipă care zbura cu elicopterul deasupra regiunii.
  • Datele privind locația nu au fost împărtășite de autorități, dar turiștii au reușit să-i dea de urmă.

O echipă a Departamentului de Siguranță Publică din Utah a observat, în timpul unui zbor cu elicopterul, un monolit misterios din metal, de aproximativ 3 metri. Rapid, descoperirea a devenit virală în întreaga lume, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o „lucrare” extraterestră. Alții au ajuns la concluzia că monolitul a fost plasat de vreun „artist amator de filme SF”.

Locația unde a fost desoperit obiectul a rămas, la rându-i, un mister. Astfel, mulți americani au demarat un concurs de a găsit locul cu pricina, undeva în deșertul Red Rock, din Utah. La două zile după marea descoperire, coordonatele au fost publicate, pe platforma Reddit.

A fost urmărit traseul elicopterului

Printre curioșii și dornicii de aventură care au plecat în căutare s-a numărat și David Surber, un fost ofițer de infanterie din Armata SUA, notează The Guardian. Bărbatul a condus vreme de șase ore în noapte, a găsit locația respectivă. „Indiferent cine l-a construit sau de unde a venit, a fost o evadare pozitivă din lumea de astăzi”, a reacționat acesta.

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

Tim Slane, cel care a împărtășit coordonatele pe Reddit, a spus că le-a depistat urmărind traseul de zbor al elicopterului.