• Diana a plecat în Mexic cu nouă prieteni, dintre care doar doi au fost acceptați
  • Turiștii români au fost ținuți ore bune pe jos, în camere mici
  • Pe motiv că este o alertă pe numele ei, tânăra a fost trimisă înapoi în România

Turiștii români pe care autoritățile mexicane i-au întors din drum vor să își caute dreptatea în sala de judecată.

Printre ei se numără și Diana Budihală din Timișoara. Spune că în situația ei sunt peste 300 de oameni care au sperat la un concediu de vis, dar s-au trezit în mijlocul unui adevărat coșmar.

Mi se pare că deja este un abuz și chiar nu are legătură cu pandemia. Dacă era vorba de COVID, nu cred că îi țineau în aceste condiții, pe jos, în câțiva metri pătrați. Sala respectivă, în care am stat noi, precizez că era undeva la doi metri și ceva pe trei.”, a spus Diana Buduilă, turistă întoarsă din Mexic.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Diana și-a programat sejurul în Cancun dinainte de pandemie. Ar fi trebuit să stea 8 nopți în Mexic, dar tot ce a văzut a fost aeroportul.

A plecat din România pe 30 ianuarie și s-a întors pe 2 februarie. Nu de bună voie, ci obligată de autoritățile mexicane. A pierdut bani, și-a ratat concediul și vrea ca cineva să plătească pentru toate astea.

O să luăm legătura cu un avocat din Mexic, pentru că el cunoaște legile de la ei. Un avocat de la noi e cam greu să ne poată ajuta. Nu știu dacă ne vom putea îndrepta împotriva statului mexican, pentru că nu știu dacă vom avea câștig de cauză.”, a mai adăugat aceasta.