• Turiștii români au dormit pe saltele improvizate și au stat ore fără apă și mâncare
  • Televiziunile mexicane vorbesc despre incident ca despre o „rușine” națională
  • Prețul unei vacanțe în Cancun este de 1.400 de euro de persoană

Sunt oameni care au plătit câte 1.400 de euro pentru o vacanță de vis, care s-a transformat însă în coșmar. Turiștii au fost reținuți imediat după aterizare, iar actele și telefoanele le-au fost confiscate.

Românii au dormit claie peste grămadă, pe jos sau pe saltele improvizate. Nu au primit apă și mâncare și au fost tratați ca niște infractorii.

Georgiana Năstase a povestit cum ea și copilul ei de 10 luni au fost despărțiți de soțul ei. Ea și copilul au fost urcați într-un zbor spre România, pe el l-au lăsat în Cancun. A povestit că autoritățile mexicane au amenințat-o că „închisorea nu este un loc pentru o mamă cu copil”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Eu sunt mama cu copilul care au fost deportați din Cancun. Soțul meu nu a mai avut bani să cumpere alt bilet, nu putea să ajungă sub nici o formă la mine. M-au amenințat încă o dată că „pușcăria nu este un loc pentru o mamă și un copil. Dumneavoastră sunteți pe teritoriul nostru și autoritățile vă pot lua copilul în această situație”.

Toată situația asta a fost provocată de o alertă de Securitate emisă de Statele Unite, susțin ziariștii locali. Dar condițiile de reținere din aeroport au fost șocante, chiar și pentru ei.