• Miercuri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat online Congresului SUA pentru a ruga să acorde mai mult ajutor Ucrainei, în timp ce Rusia continuă să bombardeze orașele.
  • Însă Peter Schiff, un economist și comentator financiar american, nu a găsit ținuta lui Zelenski ca fiind agreabilă. Schiff a scris miercuri pe Twitter criticând lipsa de ținută profesională a lui Zelenski, după întâlnirea virtuală a acestuia cu Congresul.
  • Comentariile nu au întârziat să apară, totuși, tweetul lui Schiff a fost întâmpinat imediat de alți utilizatori de Twitter care l-au îndemnat pe Schiff să fie mai empatic cu președintele ucrainean.

Miercuri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat online Congresului SUA pentru a ruga să acorde mai mult ajutor Ucrainei, în timp ce Rusia continuă să bombardeze orașele.

Însă Peter Schiff, un economist și comentator financiar american, nu a găsit ținuta lui Zelenski ca fiind agreabilă. Schiff a scris miercuri pe Twitter o critică privind lipsa de ținută profesională a lui Zelenski, după videoconferința acestuia cu Congresul. Comentariile nu au întârziat să apară, totuși, iar tweetul lui Schiff a fost întâmpinat imediat de alți utilizatori de Twitter care l-au îndemnat să fie mai empatic cu președintele ucrainean.

Este ziua douzeci și unu a invaziei rusești în Ucraina, peste două milioane de ucraineni au fugit din țară, iar marile orașe se prăbușesc din cauza bombelor rusești, dar Schiff a considerat că președintele ucrainean ar fi trebuit să se îmbrace într-un costum elegant în fața membrilor congresului. Iar asta în ciuda faptului că el însuși a declarat public că nu îi agreează.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

În urma acestui comentariu, ceea ce a urmat, a fost un război al tweet-urilor.

În încercarea de a obține mai mult ajutor din întreaga lume, Zelensky a organizat întâlniri prin videoconferință cu mai multe organizații și guverne. La începutul lunii martie, președintele ucrainean s-a adresat virtual UE și membrilor Parlamentului din Marea Britanie. Imaginile realitătii din Ucraina, prezentate în timpul videoconferinței, au emoționat până la lacrimi întreaga audiență. Asta demonstrează că, în cele din urmă, valorează mai mult Zelenski în tricou decât Putin îmbrăcat în costum.