Ucraina construiește drone cu Inteligență Artificială. 75% dintre europeni vor ca poliția și armata să folosească A.I.

Urmărim să fim urmăriți de Inteligența Artificială! Ca să se simtă în siguranță, europenii vor o mână de fier… robotică.

Unul din trei europeni vrea ca poliția și armata să folosească Inteligența Artificială, asta arată un studiu făcut de spanioli. Mai exact, vor polițiști care folosesc amprentele digitale și recunoașterea facială cu A.I. ca să îi prindă pe cei care nu respectă legea. Încrederea în A.I. se termină aici – 6 din 10 europeni spun că nu vor ca un soft să ia decizii sensibile, cum ar fi eliberarea condiționată a unui deținut.

Armata ucraineană are și ea încredere în Inteligența Artificială.

A pus un producător de armament să îi facă o dronă cu Inteligență Artificială care să doboare Shahed-urile iraniene folosite de ruși. Drona Sting o să fie pilotată la început de un militar, până e gata și softul cu A.I. Zboară cu peste 250 de km pe oră și ajunge la o altitudine de 3000 de metri.

Până vine drona, ucrainenii primesc vizite surpriză.

Secetarul Apărării din America, Lloyd Austin, a ajuns astăzi la Kiev într-o vizită neanunțată, la câteva ore după ce rușii au atacat din nou Kievul cu drone. Motivul vizitei? „Statele Unite continuă să susțină Ucraina”, asta a spus Austin pe X.

Exit mobile version