• Guvernul ucrainean a lansat un apel prin intermediul contului de Facebook al serviciului său rutier de stat: „Desființăm indicatoarele rutiere în toată țara”, au anunțat ei, „inamicul va fi dezorientat pe teritoriul nostru și noi îl vom ajuta să meargă direct în iad”.
  • Apoi, sute de cetățeni au început să monteze panouri alternative satirice. Nu se întâmplă prea des ca guvernul să te încurajeze să faci ceva greșit, așa că s-ar putea ca acesta să fie motivul pentru care ucrainenii s-au alăturat în masă pentru a vandaliza indicatoarele rutiere ca un copil căruia i s-a dat în sfârșit permisiunea de a desena pe pereți.

Pentru a-și continua lupta eroică împotriva forțelor lui Putin, ucrainenii găsesc o modalitate de a râde pe seama dușmanilor lor, în special prin montarea de panouri speciale pentru soldații ruși în toată țara.

Guvernul ucrainean a lansat un apel prin intermediul contului de Facebook al serviciului său rutier de stat: „Desființăm indicatoarele rutiere în toată țara”, au anunțat ei, „inamicul va fi dezorientat pe teritoriul nostru și noi îl vom ajuta să meargă direct în iad”.

Apoi, sute de cetățeni au început să monteze panouri alternative satirice. Nu se întâmplă prea des ca guvernul să te încurajeze să faci ceva greșit, așa că s-ar putea ca acesta să fie motivul pentru care ucrainenii s-au alăturat în masă pentru a vandaliza indicatoarele rutiere ca un copil căruia i s-a dat în sfârșit permisiunea de a desena pe pereți.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Este ceva terapeutic în a râde de situații de groază. De-a lungul istoriei, găsim un număr mare de exemple. Unul dintre preferatele mele este anecdota dramaturgului comic spaniol Pedro Muñoz Seca, care, în timp ce era executat de plutonul de execuție, fiind condamnat la moarte de miliția comunistă în timpul Războiului Civil Spaniol, s-a uitat sfidător la călăii săi și a exclamat: „Puteți să-mi luați averea, țara, statutul și chiar viața… . Dar există un singur lucru pe care nu mi-l puteți lua: frica pe care o simt în acest moment!”. Mai întâi au tras, iar mai târziu au înțeles gluma.