UCRAINA. O mamă și-a protejat bebelușul cu propriul ei corp în timpul bombardamentelor

  • Războiul din Ucraina ne arată încă o dată puterea unei mame.
  • Este și cazul Olgăi, care în timpul unui bombardament și-a acoperit bebelușul de doar o lună cu propriul ei corp, după ce un obuz a lovit clădirea de lângă casa lor.
  • Potrivit autorităților, din blocul care a luat foc au fost salvate 12 persoane, 98 de persoane au fost evacuate, patru au fost rănite, iar o persoană a murit.

Războiul din Ucraina ne arată încă o dată puterea unei mame. În timpul bombardamentelor, mamele devin eroi. Este și cazul Olgăi, care în timpul unui bombardament și-a acoperit bebelușul de doar o lună cu propriul ei corp, după ce un obuz a lovit clădirea de lângă casa lor.

Copilul a scăpat nevătămat, dar femeia a fost rănită la cap de schijele bombelor, iar soțului ei, Dmitro, i-au intrat schijele în picior. Familia a fost dusă la un Spital de Copii unde cei doi au fost operați. Bărbatul spune că el și soția sa au auzit bombardamente puternice toată noaptea .

În urma bombardamentelor, blocul a fost cuprins de flăcări. Potrivit autorităților, 12 persoane au fost salvate, 98 de persoane au fost evacuate, patru au fost rănite, iar o persoană a murit.