• Consilierul ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, Zoryan Shkiryak, le-a transmis soldaților ruși că vor fi vânați, până la ultimul, de „Mossad-ul ucrainean”.
  • Oficialul ucrainean face o referire la modul în care Mossad-ul israelian a vânat naziști după finele războiului mondial din 1945, chiar și după 20 de ani.
  • Cu ajutorul serviciilor secrete, dar și al hackerilor de la Anonymous, datele a peste 120.000 de soldați și oficiali ruși au fost făcute publice, de la adresa de acasă la contul bancar.

Consilierul ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, Zoryan Shkiryak, le-a transmis soldaților ruși că vor fi vânați, până la ultimul, de „Mossad-ul ucrainean”. Institutul de informații și operațiuni speciale din Israel, Mossad, este cunoscut pentru modul în care a vânat înalți oficiali naziști care fugiseră în Argentina sau alte părți ale lumii, cel mai cunoscut caz fiind cel al lui Adolf Eichmann, cel care a orchestrat exterminarea a milioane de evrei în lagărele din Polonia și Germania.

Zoryan Shkiryak a anunțat că datele tuturor celor implicați în atrocități sunt deja cunoscute, probabil și cu ajutorul hackerilor de la Anonymous, astfel că adresele, numerele de apartament, o listă cu toate rudele și conturile bancare sunt pe masa celor care așteaptă răzbunarea.

Este o sarcină foarte importantă a Serviciului de Securitate, a Agenției Centrale de Informații, a Parchetului și a anchetatorilor Poliției Naționale. Pot spune cu încredere că vom cunoaște pe toată lumea după nume, inclusiv adresele lor, inclusiv o listă cu toate rudele, familiile lor, adresele apartamentelor, chiar și conturile bancare.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Nici un monstru nu va scăpa de la pedeapsă. Chiar dacă acest ticălos reușește să evite condamnarea internațională ascunzându-se în tribunalului, sunt convins că Mossad-ul ucrainean îi va pedepsi mai devreme sau mai târziu pe ucigașii poporului ucrainean, pe violatorii femeilor noastre”, a explica Shkiryak, într-un interviu acordat Espreso.tv.

Consilierul ministrului Afacerilor Interne a punctat că Ucraina are o experiență vastă în combaterea terorismului. „Deja se iau astfel de măsuri va fi apanajul unor astfel de servicii speciale precum SSO, GUR, SBU și știu sigur că se lucrează deja în acest sens. Ucraina are vastă de a distruge inamicii și teroriștii în teritoriile ocupate din regiunile Donețk și Lugansk. Amintiți-vă că, pentru fiecare picătură de sânge ucrainean, fascistul rus care a comis aceste crime sângeroase trebuie tras la răspundere. Acesta este un război deschis la scară largă și scopul nostru este să câștigăm”, a concluzionat Shkiryak.

Fondat în 13 December 1949, Mossad-ul israelian are în prezent peste 7.000 de angajați și un buget de aproape 3 miliarde de dolari anual. A devenit simbolul răzbunării după Holocaust și a pornit o adevărată vânătoare de naziști în deceniile ce au urmat capitulării Germaniei.