• Ucrainenii plănuiesc o campanie de „crowdfunding” pentru a organiza vizita lui Boris Johnson.
  • În timp ce popularitatea lui Boris Johnson pare să se prăbuşească în Marea Britanie şi în propriul său partid, el rămâne popular în Ucraina.
  • Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie a spus că Johnson a fost primul lider care a vizitat Kievul atunci când era „foarte, foarte fierbinte” conflictul din Ucraina.

Ucrainenii vor să strângă bani pentru organiza în Ucraina o vizită a premierului demisionar din Marea Britanie, Boris Johnson.

Ucrainenii plănuiesc o campanie de „crowdfunding” pentru a organiza vizita lui Boris Johnson, potrivit Sky News, citat de Mediafax.

În timp ce popularitatea lui Boris Johnson pare să se prăbuşească în Marea Britanie şi în propriul său partid, el rămâne popular în Ucraina.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Este atât de popular încât ucrainenii vor să strângă bani pentru a-l convinge să meargă în vizită.

„Trebuie să spun că a fost foarte popular. Pentru a vă da seama, ucrainenii tocmai au reuşit să aloce suficienţi bani pentru a cumpăra câteva drone, drone fabricate în Turcia, prin crowdfunding. Următoarea idee este să facem crowdfunding pentru ca premierul Johnson să vină la noi”, a declarat Vadym Prystaiko, Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie.

El a mai spus că Johnson a fost primul lider care a vizitat Kievul atunci când era „foarte, foarte fierbinte” în Ucraina în ceea ce priveşte conflictul.

„Iar ucrainenilor le-a plăcut pur şi simplu apariţia sa şi modul în care vorbea cu parlamentul nostru, asta a fost apreciat. Sper că următorul prim-ministru va fi la fel”, a precizat ambasadorul ucrainean.