• Ylva Johannson, comisarul European pentru Afaceri Interne, a declarat pentru Euronews că ţările menbre trebuie să elimine restricţiile de circulaţie până la finele acestei luni.
  • Până acum, mai multe ţări europene au eliminat o parte din restricţii.
  • Miniştrii de Interne ai statelor membre vor avea în cursul zilei de astăzi o reuniune pe această temă.

Ylva Johannson, comisarul European pentru Afaceri Interne, a declarat pentru Euronews că ţările menbre trebuie să elimine restricţiile de circulaţie până la finele acestei luni

Până acum, mai multe ţări europene au eliminat o parte din restricţii, dar nu a fost vorba de o mişcare coordonată

Comisia Europeană doreşte ridicarea tuturor restricţiilor la frontierele interne ale UE până la sfârşitul lui iunie. Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a lansat un apel la ridicarea până la sfârşitul lui iunie a tuturor restricţiilor şi controalelor la frontierele interne ale UE introduse pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, potrivit unui interviu difuzat joi de Euronews.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Ylva Johannson, comisarul European pentru Afaceri Interne, a declarat pentru Euronews că ţările menbre trebuie să elimine restricţiile de circulaţie până la finele acestei luni.

Mai multe ţări europene au eliminat o parte din restricţii, dar nu a fost vorba de o mişcare coordonată la nivelul UE. Miniştrii de Interne ai statelor membre vor avea în cursul zilei de astăzi o reuniune pe această temă.

„Ne apropiem de punctul în care toate restricţiile impuse la graniţă vor fi ridicate. Cel mai probabil, asta se va întâmpla la finele lui iunie”, a spus Johannson.