• Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut.
  • În ciuda eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.
  • Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin apel la 112 că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, a acuzat o stare de rău și a căzut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor.

În ciuda eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, transmite Mariana Miclăuș, directorul general al Metrorex.

Potrivit Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 07:30, când unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.