• Un angajat al unui magazin din Vermont, SUA a fost concediat după ce a recuperat geanta unui cliente de la un hoț
  • Amir Shedyak, în vârstă de 20 de ani lucra la magazinul din orașul lui natal, Essex, de patru ani
  • Întâmplarea s-a petrecut în luna august

Un tânăr a fost concediat de la magazinul unde lucra după ce a smuls poșeta unei cliente din mâinile unui hoț, relatează New York Post.

Amir Shedyak, în vârstă de 20 de ani, lucra la un magazin din Essex, statul Vermont, de patru ani și a fost chiar și angajatul lunii. În august, la începutul turei lui, un bărbat l-a abordat și i-a spus că o femeie tocmai a fost jefuită.

„Mi-a zis că poșeta unei doamne în vârstă tocmai a fost furată”, spune Shedyak, care este și pompier voluntar. „M-am uitat în dreapta mea și am văzut un domn alergând în parcare cu geanta în mână”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Shedyak l-a prins pe suspect și l-a imobilizat înainte să sune poliția. Individul a fugit, dar tânărul a reușit să recupereze poșeta. Poliția l-a prins pe suspect și l-a condamnat pentru furt.

Imediat după incident, Shadyak a fost concediat, iar compania pentru care lucra nu a vrut să comenteze evenimentul.

Avocatul Pietro Lynn spune că tânărul a fost concediat pentru ca magazinul să nu poată fi dat în judecată. „Sunt multe cazuri în Vermont unde angajatorii sunt trași la răspundere pentru acțiunile angajaților lor”, a declarant Lynn pentru postul local de televiziune.