Un atac armat în masă în centrul orașului Orlando a provocat 7 victime. Agresorul este încă în libertate

Armed Police are seen outside the High Court in Christchurch, New Zealand, Monday, August 24, 2020. Brenton Tarrant was transferred from Auckland on Sunday ahead of his sentencing in the High Court which begins on Monday. (AAP Image/Martin Hunter) NO ARCHIVING

Cel puțin șapte victime ale împușcăturilor au fost spitalizate duminică după o încăierare în centrul orașului Orlando, Florida.

Violențele au izbucnit duminică în jurul orei 2.00, ora Europei Centrale, după ce a izbucnit o bătaie de proporții, a declarat șeful poliției din Orlando, Eric D. Smith. Un atacator neidentificat a scos un pistol și a tras în mulțime, rănind șapte persoane.

Toate cele șapte victime au fost transportate la un spital din apropiere, unde au fost declarate în stare stabilă, a precizat Smith. Autoritățile nu au o descriere imediată a atacatorului.

Potrivit organizației non-profit Gun Violence Archive, SUA au avut cel puțin 381 de împușcături în masă în acest an. Aceasta reprezintă o medie de peste 1,7 împușcături în masă în fiecare zi. Atât Gun Violence Archive, cât și CNN definesc o împușcătură în masă ca fiind una în care cel puțin patru persoane sunt împușcate, cu excepția trăgătorului.

Exit mobile version