Un atentat terorist a avut loc la Tel Aviv. 3 persoane au fost ucise

  • Mai multe persoane au fost rănite.
  • Căutările atacatorului/atacatorilor sunt în plină desfășurare.
  • În ultima perioadă, au avut loc mai multe atacuri de acest fel.

UPDATE

Poliția israeliană solicită ajutorul publicului pentru a localiza un bărbat care a fost văzut în apropierea locului incidentului. Oricine identifică o persoană care îndeplinește descrierea este rugat să sune Linia fierbinte 100 a Poliției Israelului.

Soldații IDF merg din ușă în ușă în căutarea teroristului.

Sunt ridicate probe de la fața locului.

Acesta este teroristul, cu câteva clipe înainte ca acesta să deschidă focul asupra civililor care stăteau într-un bar din Tel Aviv.

Un bărbat se roagă lângă locul atacului terorist din această seară din Tel Aviv.

Căutările caută. Conform ultimelor cercetări,15 persoane au fost rănite și 6 persoane sunt în stare gravă.

Jihadul Islamic: „Operațiunea de la Tel Aviv este un mesaj clar adresat invadatorilor că trebuie să oprească invaziile sale asupra Moscheei al-Aqsa”.

Imagini poliție: Teroristul purta un tricou negru și pantaloni negri și avea un rucsac albastru în spate.

La două ore după atacul terorist de la Tel Aviv, aproape 1.000 de poliţişti şi de militari îi caută pe teroristi: „Se estimează că acestia se află încă în zonă”.

3 persoane au fost ucise și 8 au fost rănite.

„Salutăm operațiunea eroică ce a avut loc în această seară, în ceea ce este cunoscut sub numele de Tel Aviv și care a avut ca rezultat uciderea unui număr de soldați ocupanți și coloniști sioniști – continuarea terorismului și a crimelor ocupației și a acestuia. Împotrivirea noastră va fi în fața oricui se gândește să dăuneze sfințeniei și templului nostru.”, a declarat HAMAS.

Unitatea specială de poliție Yamam din Tel Aviv patrulează pentru a găsi potențialii teroriști, după atacul major din această seară, în care 10 persoane au fost împușcate și două au fost ucise.

Doi bărbați în vârstă de 30 de ani au fost duși la Spitalul Ichilov în timpul operațiunilor de resuscitare, dar decesul acestora a fost confirmat. Un bărbat de 38 de ani, o femeie de 28 de ani și un bărbat de 20 de ani au fost evacuați la Spitalul Ichilov cu răni dobândite în urma împușcăturilor.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un atentat terorist la Tel Aviv. Doi oameni au fost uciși și alți opt au fost răniți. Focul a fost deschis în barul Elka de pe strada Dizengoff. Forțele de ordine îl caută în curțile caselor. Poliția face apel la locuitorii zonei să se închidă în casele lor.

De asemenea, patru persoane au fost rănite grav, două persoane au suferit răni de gravitate medie și două persoane au fost rănite ușor.

Forțele de poliție, forțele YMCA și unitățile speciale au sosit în zonă și efectuează căutări pentru a-l prinde pe terorist. Perchezițiile sunt efectuate în centrul Tel Avivului. La fața locului, au sosit comisarul Kobi Shabtai și Prim-ministrul Naftali Bennett se află în prezent în Kirya din Tel Aviv și primește actualizări regulate.

Atacatorul este căutat cu ajutorul unui elicopter.