Un avion s-a prăbușit și a luat foc pe Aeroportul Internațional din Miami

Sursă: Hepta
  • Zborul Red Air venea marţi din Republica Dominicană, iar la aterizare a derapat pe pistă, a rupt un turn de comunicaţii şi s-a oprit pe iarbă.
  • În urma impactului, nasul avionului s-a făcut bucăţi şi aripa stângă a luat foc.
  • Pasagerii au fost evacuaţi pe aripa dreaptă a avionului şi au fugit către clădirile aeroportului.

Un avion căruia i s-a stricat trenul de aterizare s-a prăbuşit şi a luat foc pe aeroportul din Miami. Avionul a alunecat pe burtă şi a rămas fără partea din faţă înainte de a se opri pe iarbă. Pasagerii au reuşit să se evacueze şi au supravieţuit accidentului.

Un avion care transporta 126 de persoane a luat foc după ce a fost nevoit să aterizeze forţat pe Aeroportul Internaţional din Miami din cauza unei defecţiuni la trenul de aterizare faţă.

Zborul Red Air venea marţi din Republica Dominicană, iar la aterizare a derapat pe pistă, a rupt un turn de comunicaţii şi s-a oprit pe iarbă. În urma impactului, nasul avionului s-a făcut bucăţi şi aripa stângă a luat foc.

Pasagerii au fost evacuaţi pe aripa dreaptă a avionului şi au fugit către clădirile aeroportului. Trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi tratament, dar rănile au fost uşoare.

Am crezut că o să mor, de fapt. Era un bătrân lângă mine şi îl îmbrăţişam. A fost oribil. Ne ciocneam dintr-o parte în alta şi toate ferestrele parcă se spargeau şi apoi totul e bine. Oamenii au început să fugă, iar eu parcă am sărit şi am început să fug”, a declarat Paola Garcia pentru CBS Miami.

Oficialii aeroportului au declarat într-un mesaj pe Twitter că prăbuşirea trenului de aterizare din partea din faţă a aeronavei pare să fie cauza incendiului.

Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor a anunţat că o echipă va investiga accidentul.