• Un fiu îndurerat a povestit cum a împărțit casa cu un criminal condamnat eliberat din închisoare
  • Bărbatul fusese eliberat din închisoare după ce își omorâse partenera sa anterioară
  • Potrivit autorităților, ucigașul era în perioada de probațiune
  • Băiatul a menționat că autoritățile au fost înștiințate de comportamentul agresiv al bărbatului, însă nu au făcut nimic

Un fiu îndurerat a cărui mamă a fost ucisă de un criminal condamnat eliberat din închisoare are în vedere acțiuni împotriva Ministerului Justiției pentru că nu a protejat-o, potrivit Mirror.

Josh Gray, în vârstă de 18 ani, a vorbit pentru prima dată despre șirul evenimentelor care au dus la moartea mamei sale. Băiatul își amintește în detaliu cum a fost nevoit să împartă casa cu ucigașul mamei sale. Potrivit mărturisirilor sale, acesta a încercat să își avertizeze mama, dar nu a fost suficient, iar ucigașul a ucis-o în ianuarie 2018.

Janet Scott, în vârstă de 51 de ani, din Arnold, a fost descrisă drept „o femeie hotărâtă și puternică”, cu „o inimă mare” care ar „ajuta pe oricine altcineva înaintea ei”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Grey avea doar 15 ani când l-a întâlnit pe bărbatul care a devenit ulterior ucigașul mamei sale.

Mama sa îl întâlnise pe Simon Mellors, în vârstă de 56 de ani, la pub-ul Coach and Horses din Nottingham și se lăudase că avea propria afacere și două vile în Spania.

Josh a crezut că îi poate oferi mamei sale stabilitatea de care avea nevoie, dar de fapt el ascundea un secret negru.

Ucigașul avea și alte antecedente

El fusese eliberat din închisoare după ce ispășise o pedeapsă de 14 ani pentru că și-a bătut fosta sa parteneră până la moarte cu o bară de fier și apoi a sugrumat-o.

El a comis crima hidoasă în timp ce cei doi copii ai ei dormeau în camera de alături și chiar i-a condus la școală după aceea.

În perioada în care a întâlnit-o pe Jenet, bărbatul se afla în perioada de probațiune și trebuia să participe la ședințele lunare, fiind obligat să-și divulge trecutul oricărui viitor partener.

Potrivit autorităților, orice încălcare a sentinței sale ar putea aduce după sine o avertizare, o sancțiune sau reîntoarcerea în închisoare.

Portretul ucigașului: „Era foarte timid și tăcut”

„Era foarte timid și tăcut”, a spus el. „A susținut că are o afacere de succes și vile în Spania și că ar putea să-mi ajute mama. De asta avea nevoie mama mea.”, a adăugat el.

Cu toate acestea Gray devenea din ce în ce mai îngrijorat cu privire la noul partener al mamei sale.

„Nu a fost niciodată alături de ea, a fost el înainte de toate”, a adăugat băiatul. „A vrut mereu să se facă cunoscut”.

În iulie, mama băiatului i-a spus acestuia că Mellors fusese în închisoare pentru uciderea partenerei sale anterioare, dar l-a asigurat că este în sigurață, pentru că acesta se afla în probațiune.

Mi-a spus că și-a ucis partenerul anterior. Mi-a spus „A existat tensiune în relație și a scăpat de sub control, iar sănătatea sa mintală nu era bună în acel moment. Dar apoi mi-a spus cum a ucis-o pe această biată doamnă. Mi-a spus „Voiam să mă opresc, dar am continuat ”. Nu avea remușcări pe față.”, a adăugat băiatul.

În ciuda faptului că femeia și-a informat ofițerul de probațiune, cu privire la antecedentele sale, nu s-a făcut nimic. Așa că bărbatul a înjunghiat-o în casa ei, după care a aruncat-o în mașină, în încercarea sa de a scăpa și de această dată

Femeia a reușit să scape din mașină, însă ucigașul a lovit-o luându-i imediat viața. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață, însă neagă acuzațiile care i-au fost aduse.