• Un bărbat şi-a izbit maşina într-una dintre barierele din jurul laturii de est a Capitoliului, Washington, la ora 4 dimineaţa.
  • De îndată ce agenţii s-au apropiat, bărbatul a întors arma asupra lui şi s-a sinucis.
  • În aprilie anul trecut, un alt vehicul s-a ciocnit de o barieră a Capitoliului, ucigând un ofiţer şi rănindu-l pe altul.

Un bărbat a intrat cu un vehicul într-o baricadă din apropierea Capitoliului SUA duminică dimineața devreme și a deschis focul în stradă, înainte de a întoarce mortal arma împotriva sa, în timp ce mașina sa a luat foc, au anunțat autoritățile.

Nimeni altcineva nu a fost rănit în incidentul de la ora 4 dimineața, care a început când bărbatul neidentificat a intrat cu mașina într-o baricadă la intersecția East Capitol Street și Second Street din Washington DC, potrivit Poliției Capitoliului SUA.

Mașina a fost cuprinsă de flăcări, când șoferul a coborât, iar ulterior a tras mai multe focuri de armă în aer, a precizat poliția. După ce ofițerii Poliției Capitoliului s-au apropiat de bărbat, acesta s-a împușcat mortal.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În acest moment, nu se pare că bărbatul viza vreun membru al Congresului, care se află în vacanță, și nu se pare că ofițerii au tras cu armele lor, se arată în comunicat.

Departamentul Poliției Metropolitane din Washington DC desfășoară o anchetă în acest caz, se arată în comunicatul Poliției Capitoliului.