• Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a cunoscut-o pe Lloyd pe o aplicație înainte ca aceasta să vină la el acasă.
  • Femeia a căzut inconștientă cu cablul în jurul gâtului și a murit, moment în care bărbatul i-a înfășurat corpul într-o pătură.
  • El a recunoscut că a scăpat de mașina și de obiectele personale ale lui Lloyd.

Un bărbat a fost acuzat de crimă și profanare, după ce cadavrul unei femei de 39 de ani a fost găsit ars într-un cimitir, potrivit autorităților din New Jersey și agențiilor de presă. Departamentul de poliție din Hamilton Township spune că a răspuns la un apel din 26 iulie, în jurul orei 6:45, de la o persoană care a raportat rămășițe umane în apropierea unui cimitir din zona Clover Avenue, potrivit unui comunicat de presă din 27 iulie al Biroului Procurorului din Mercer County.

Poliția a găsit corpul grav ars și a identificat victima ca fiind Lisa Lloyd, în vârstă de 39 de ani. Folosind înregistrări video din zona din jurul cimitirului, detectivii au identificat o camionetă Chevy cu două tonuri oprită la ora 1:48 a.m., pe 26 iulie. La scurt timp după ce camionul s-a oprit, un incendiu mare a izbucnit lângă camionetă.

Mai târziu în acea zi, ofițerii au localizat camionul și au efectuat un control în trafic. Harley Wildmann, în vârstă de 42 de ani, conducea mașina, potrivit comunicatului. O altă femeie se afla, de asemenea, în mașină, dar a fost eliberată după ce a fost interogată. Wildmann a fost acuzat de crimă de gradul întâi, profanare de rămășițe umane de gradul doi, infracțiuni cu arme de gradul trei și patru și falsificare de probe de gradul patru.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

După ce a fost reținut, Wildmann le-a spus anchetatorilor că a cunoscut-o pe Lloyd pe o aplicație înainte ca aceasta să vină la el acasă, potrivit unei plângeri penale, potrivit NJ.com. Wildmann a declarat că moartea lui Lloyd a fost un accident în timpul actului sexual. În timp ce cei doi făceau sex, Wildmann spune că Lloyd a fost de acord să fie legată, inclusiv cu un cablu electric legat în jurul gâtului ei, se arată în plângere.

Lloyd a căzut inconștientă cu cablul în jurul gâtului și a murit, moment în care Wildmann i-a înfășurat corpul într-o pătură și l-a pus într-un coș de gunoi, potrivit documentului obținut de NJ.com. La o zi după ce a murit, Wildmann a pus coșul de gunoi în spatele camionului său, a luat benzină și a dus corpul lui Lloyd la cimitir, potrivit WPVI, care citează anchetatorii. În plângere, Wildmann a recunoscut, de asemenea, că a scăpat de mașina și de obiectele personale ale lui Lloyd.