• Un bărbat din New York a căzut într-o groapă plină cu șobolani
  • Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere
  • Familia bărbatului a vorbit despre incidentul care l-a traumatizat pe acesta

Un bărbat din New York a fost victima asfaltului, la propriu, după ce trotuarul a cedat pur și simplu sub el în timp ce aștepta autobuzul. Ce a pățit apoi parcă e desprins din scenariul unui film horror, pentru că groapa adâncă de aproape 5 metri în care a căzut era plină cu șobolani, scrie BBC.

Leonard Shoulders a fost captiv aproximativ 30 de minute, timp în care a trecut prin clipe de coșmar. „Șobolanii se plimbau pe el și nu se putea mișca. Nu a vrut să strige pentru că îi era teamă că îi vor intra șobolanii în gură“, povestește fratele său, Greg White.

Momentul în care bărbatul a căzut în groapă a fost surprins de o cameră de supraveghere. Un martor mărturisește: „M-am uitat în jos și el își mișca doar mâna“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să îl scoată pe Leonard din groapă. Apoi a fost transportat la spitalul St. Barnabas, el fiind rănit la mâini, picioare și față.

Este traumatizat. A spus că s-a prăbușit deodată, iar resturile cădeau și îl loveau în cap“, mărturisește mama lui, Cindy White.